1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2024 17:52

B Eθνική Ανδρών ΕΣΠΕΔΑ: Οριστικοποιήθηκε η τελική τετράδα και οι ημιτελικοί των πλέι οφ της Β’ φάσης

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του ‘Α και Β ομίλου της Β’ φάσης της Β’ Εθνικής Ανδρών ΕΣΠΕΔΑ, ξεκαθάρισε η τετράδα των ομάδων που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αυτές είναι: Αργυρούπολη, Ιωνικός Νίκαιας (Α’ όμιλος) και ΓΣ Ηλιούπολης, Έσπερος Καλλιθέας (Β’ όμιλος).

Σύμφωνα με την κλήρωση της Β’ φάσης, οι ομάδες θα παίξουν χιαστί, και τα ζευγάρια των ημιτελικών διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΑΟΝ Αργυρούπολη-ΠΟΚ Έσπερος ΚαλλιθέαςΓΣ Ηλιούπολης- Ιωνικός ΝίκαιαςΟι ημιτελικοί θα κριθούν στις δύο νίκες με τις ομάδες που τερμάτισαν στην αντίστοιχη πρώτη θέση των ομίλων να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Νίκες για Αργυρούπολη και ΓΣ Ηλιούπολη

Στο χθεσινό προτελευταίο ματς του ‘Α ομίλου, η πρωτοπόρος Αργυρούπολη επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 της ουραγού Νέας Περάμου, ανέβηκε στους 26 βαθμούς και οριστικοποίησε την δεύτερη θέση του ομίλου στον Ιωνικό. Ο σύλλογος της Νίκαιας έμεινε στους 14 πόντους, δύο παραπάνω από την ομάδα της Περάμου που τερμάτισε τους αγώνες της με 12 βαθμούς.

Στην έκτη και τελευταία αγωνιστική στις 11/3 θα συναντηθούν Αργυρούπολη και Ιωνικός Νίκαιας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους δύο ομάδες να κάνουν μια δυνατή πρόβα πλέι οφ.

Στον Β’ όμιλο σε παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και απλά ηταν ματς γοήτρου, ο πρωτοπόρος ΓΣ Ηλιούπολης νίκησε 3-1 τον φιναλιστ του Κυπέλλου και οριστικά δεύτερο, Έσπερο Καλλιθέας με 3-1.

Στον συγκεκριμένο όμιλο η δυάδα είχε ξεχωρίσει αρκετές εβδομάδες πριν, αφού ο ουραγός Κότινος είχε σταθερή μηδενική συγκομιδή και ποτέ δεν προβλημάτισε τις δύο ομάδες.

Στην έκτη και τελευταία αγωνιστική στις 11/3, ο Έσπερος θα υποδεχτεί τον Κότινο Δραπετσώνας. 

Αποτελέσματα Β Εθνική Ανδρών

Β’ Φάση- 5η αγωνιστική

Α’ όμιλος

ΑΣΠ Νέας Περάμου Πέραμος – AON Αργυρούπολή 1-3 (25 - 23 (1), 22 - 25 (2), 17 - 25 (3), 25 - 27 (4)

Β’ όμιλος

ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΟΚ Έσπερος 3-1 (25 - 10 (1), 29 - 31 (2), 32 - 30 (3), 25 - 18 (4)  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ