1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2024 13:20

ΕΣΠΑΑΑ: Πρωταθλητής ο Πανερυθραϊκός στα Αγόρια Κ21 με MVP το Νίκο Καβαρίνο

Πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο Πανερυθραϊκός στην κατηγορία Αγοριών Κ21 καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 στον τελικό. Λίγο νωρίτερα οι Νέοι Βύρωνος είχαν πάρει τη νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς στο μικρό τελικό και κατέκτησαν, το χάλκινο μετάλλιο.

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα οι παίκτες του Πανερυθραϊκού καθώς μετά το 9 στα 9 της regular season και τη νίκη στον ημιτελικό ήρθε ακόμα μία νίκη, η πολυτιμότερη, που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Σωτήρη Καλύνη ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για τον τελικό και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Πανερυθραϊκός πίεσε πολύ από το σερβίς του και έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι, κατά συνέπεια, δυσκολεύτηκαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και σε συνδυασμό με το αποτελεσματικό μπλοκ των αντιπάλων τους η διαφορά μεγάλωσε από νωρίς.

Με 25-18 ο Πανερυθραϊκός πήρε το πρώτο σετ και απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.Στο δεύτερο σετ ο Πανερυθραϊκός είχε το ίδιο πλάνο. Μεγάλη πίεση από το σερβίς και ταυτόχρονα πλουραλισμός στην επίθεση.

Ο Καλλιμάνης, ο πασαδόρος της ομάδας, είχε την άνεση να μοιράσει το παιχνίδι ιδανικά σε όλους τους συμπαίκτες του έχοντας τη σιγουριά ότι θα βρουν πόντους την ώρα που ο Νίκος Κορδαλής του Παναθηναϊκού έψαχνε συνεχώς τον Γιάννη Κορδαλή που έμοιαζε η πιο σταθερή επιλογή επιθετικά.

Η διαφορά έπιασε διψήφιο νούμερα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Πανερυθραϊκού να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες από τον πάγκο. Με 25-12 έγινε το 2-0 στα σετ και αυτό έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαρκάκη προσπάθησαν να είναι αυτοί που θα βάλουν πρώτοι πίεση στην απέναντι πλευρά στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Πίεσαν αρκετά από το σερβίς τους αλλά ο Πανερυθραϊκός βρήκε τις λύσεις και αντέδρασε ανακτώντας το προβάδισμα.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και πάλι και έτσι ο Πανερυθραϊκός με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε στο 25-18 που του έδωσε και τη νίκη με σκορ 3-0.Στον μικρό τελικό οι Νέοι Βύρωνος ήταν η ομάδα που χαμογέλασε. Μετά το πρώτο σετ που κρίθηκε στο 23-25 απέκτησαν σιγουριά και ψυχολογία και με 12-25 και 19-25 πήραν τη νίκη που τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο.

Ατομικές διακρίσεις

Στις ατομικές διακρίσεις ο MVP του τελικού ήταν ο διαγώνιος του Πανερυθραϊκού, Νίκος Καβαρίνος.Ο Νίκος Καβαρίνος ήταν επίσης και ο καλύτερος επιθετικός του τελικού.

Καλύτερος πασαδόρος αναδείχθηκε ο Άγγελος Καλλιμάνης, επίσης του Πανερυθραϊκού.Καλύτερος λίμπερο αναδείχθηκε ο Νίκος Δοροβάτας του Πανερυθραϊκού.

Τη βράβευση της Κηφισιάς για την τέταρτη θέση πραγματοποίησε ο ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Χρήστος Ντόζης.Τα χάλκινα μετάλλιο στους Νέους Βύρωνος απένειμε η Γενική Αρχηγός του Πανερυθραϊκού Κωνσταντίνα Μάκρα.

Τα ασημένια μετάλλια στον Παναθηναϊκό απένειμε το μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέας Σωνάκης.Τις ατομικές βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο κος Σωτηρόπουλος, για τον καλύτερο επιθετικό, ο κος Ρουσάκης για τον καλύτερο λίμπερο, ο Γιάννης Καλμαζίδης για τον καλύτερο πασαδόρο και η κα Δραγώνα για τον MVP.

Το τρόπαιο παρέδωσε στους νικητές ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλαγιάννης.

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Σωτήρης Καλύνης τόνισε για τηνκατάκτηση του τίτλου: “Είναι μια δουλειά χρόνων που γίνεται από το σύλλογο και έχει οδηγήσει σε αυτό το οικοδόμημα. Όποιος έρχεται στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού ξέρει τι θα συναντήσει και ποιοι είναι οι στόχοι. Το μπράβο αξίζει στο σύλλογο και στα παιδιά που είναι όλη τη μέρα στο γήπεδο και κάνουν την προσπάθειά τους.

Υπάρχει μια συστηματική δουλειά που ξεκινάει από τον κόους Ουτζή, ως προπονητή του αντρικού τμήματος, και με αυτό το πλάνο γίνεται όλη η δουλειά ώστε να εξελιχθούν οι παίκτες και να είναι έτοιμοι να μπουν στην αντρική ομάδα.”

Final 4 - Ημιτελικοί

Πανερυθραϊκός ΑΣ - ΑΟΠ Κηφισιάς  3-1(23-25,25-16,25-15,25-17)

ΑΟ Νέοι Βύρωνος - Παναθηναϊκός ΑΟ  1-3 (20-25,17-25,25-21,15-25)

Final 4 - Τελικοί

Μικρός ΤελικόςΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΟ Νέοι Βύρωνος           0-3(23-25,12-25,19-25)

Μεγάλος ΤελικόςΠανερυθραϊκός ΑΣ - Παναθηναϊκός ΑΟ                3-0(25-18,25-12,25-18)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ