1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2023 13:32

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Το τουρνουά Vintage έγινε 10 χρονών και γιορτάζει...

Ξεκίνησε το 2013 και φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν αυτή η χρονιά που η ΈΣΠΕΔΑ καθιέρωσε σαν πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός, τους αγώνες παλαιών αθλητών και αθλητριών, καθώς και ατόμων που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ ενεργά με το άθλημα του βόλεϊ.

Σε αυτά τα 10 χρόνια διαρκούς προσπάθειας και βελτίωσης της διοργάνωσης, οι συμμετοχές αυξήθηκαν, όλο και περισσότεροι πρώην αθλητές και αθλήτριες, γονείς, ενήλικες, που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ξανά με το άθλημα, συμμετέχουν και απολαμβάνουν την άσκηση, την ομαδικότητα μέσα από το βόλεϊ, ό,τι ομορφότερο μπορεί να σκεφτεί κανείς για την άθληση.

Η παρέα μεγάλωσε, οι ομάδες αυξήθηκαν, επεκτάθηκε και εκτός ορίων της πρωτοπόρου Ένωσής μας, απέκτησε όνομα και σήμα. Αναπόσπαστο κομμάτι της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. έχει πλέον καταστεί ένας θεσμός-ορόσημο με αμφίδρομη και ουσιαστική επικοινωνία όλων των συμμετεχόντων.

Λέγεται vintage και έρχεται και φέτος δυναμικά με αγώνες ανδρών και γυναικών. Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες συμμετοχής, με την έναρξη να προσδιορίζεται προς τα τέλη του μήνα με αρχές Νοέμβρη.

Φίλες και φίλοι σας περιμένουμε όλους για άλλη μία χρονιά να ξεπεράσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχών - να ξανασυναντηθούμε οι παλιοί και να καλωσορίσουμε τους νέους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ