1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2023 21:05

Συνάντηση για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων στη Λάρισα

Πρωτοβουλίες πήρε η κοινότητα του βόλεϊ στη Λάρισα για την επαναλειτουργία των κλειστών εγκαταστάσεων της περιοχής που έπαθαν μεγάλες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες. Παρουσία του προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριου Πατσιαούρα και του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ Βασίλη Αντωνούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη με θέμα την επιδιόρθωση των ζημιών.
Αναλυτικά:

"Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Λάρισας, κ. Καλογιάννη Αποστόλου και εκπροσώπων των αθλητικών ομάδων Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ Γιάννουλης, Γ.Σ Φαλάνης , του Πρόεδρου του Συλλόγου φίλων ατόμων με αναπηρία και μη «ΦΛΟΓΑ» κ.Κολοκοτρώνη, παρουσία του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ κ.Πατσιαούρα , του Προέδρου της  ΚΕΔ Βόλει κ.Αντωνούλη και του Προέδρου της Κοινότητας Γιάννουλης κ.Φατούρα με αντικείμενο τη συζήτηση σχετικά με το καθάρισμα, την απολύμανση και την επαναλειτουργία των γηπέδων του 3ου δημοτικού Γιάννουλης (έδρα Φοίβου, Φλόγας και ΚΕΘΕΑ) και του γυμνασίου Φαλάνης (έδρα Γ.Σ Φαλάνης).

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας, ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στις αθλητικές τους δραστηριότητες το συντομότερο δυνατόν και κατ’ επέκταση στην ομαλή στην καθημερινότητα με τους φίλους, τους προπονητές και τις αγαπημένες τους ασχολίες.

Με γνώμονα τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας, δεσμευόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας ότι όλα θα φτιάξουν, και μάλιστα ακόμη καλύτερα από πριν!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ