1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2023 15:00

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια στο τουρνουά μη Ενεργών Αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ

Με την ΑΕΚ να σηκώνει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας για τρίτη σερί χρονιά, ολοκληρώθηκε το Final 4 των μη ενεργών αθλητριών ΕΣΠΑΑΑ σε ένα διήμερο με θέαμα και χαμόγελα. Ένωση Βύρωνα και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν στον τελικό σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που βρήκε την Ένωση νικήτρια με 3-1 ((23-25,25-19,25-22,25-19)

Η Ένωση Βύρωνα πήρε προβάδισμα στα σετ αφού με 23-25 κατάφερε να ξεπεράσει την πίεση της απέναντι πλευράς. Ωστόσο στη συνέχεια αντιστράφηκε η συνθήκη αφού η ΑΕΚ με βελτιωμένη εικόνα έκανε το 25-19 και έφερε τον τελικό σε ισορροπία.Το τρίτο σετ θύμισε το πρώτο καθώς οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι ως το τέλος.

Η ΑΕΚ είχε τον τρόπο της καθώς ήταν πιο προσεκτική και με λιγότερα λάθη έκανε το 25-22 και πήρε προβάδισμα. Με το σκορ στο 2-1 και την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ έκανε και το τελικό βήμα που χρειαζόταν. Με 25-19 στο τέταρτο σετ ολοκλήρωσε με επιτυχία της αποστολή και κατέκτησε το τρόπαιο.

 Νωρίτερα, στον μικρό τελικό η Βουλιαγμένη επικράτησε της Άμιλλας με 3-1. Η ομάδα της Άμιλλας έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και η Βουλιαγμένη με καλή εικόνα έφτασε στη νίκη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Σύλλας Χρήστος απένειμε αναμνηστικά στους διαιτητές του αγώνα καθώς και στην MVP Ευγενία Αγγάνη του σωματείου ΑΕΚ.

Η κ. Αντωνίου Ασπασία, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βάρης, πραγματοποίησε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Ενώ ο κ. Βάσης Νίκος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στην ομάδα της Ένωσης Βύρωνας.

Ο κ. Ανδριόπουλος Μιχάλης, Αντιδήμαρχος- Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, πραγματοποίησε την απονομή των χρυσών μεταλλίων στην ομάδα της ΑΕΚ.Την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Σύλλας Χρήστος.

Τελικοί

ΑΠΣ Άμιλλα - ΑΟ Βουλιαγμένης  1-3 (21-25,24-26,25-20,13-25)  

ΑΕΚ - Ένωση Βύρωνα     3-1 (23-25,25-19,25-22,25-19)

 Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ξανθάκου, Στεργίου, Τριανταφυλλίδου, Άγγανη (λ), Δασκαλάκη, Κανελλοπούλου, Παπάζογλου, Σπαλιώρα, Αραμπατζή, Μπίτσικα, Αράπη, Μουτζούρη, Καποδίστρια.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ