1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2023 19:01

Χριστίνα Θάνου (Φοίβος Μελισσίων): «Συγκέντρωση και πείσμα έφεραν την μεγάλη ανατροπή στους τελικούς των πλέι οφ»

Στον απόηχο του ιστορικού κατορθώματος του Φοίβου Μελισσίων, ο οποίος στην Life B’ εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, έκανε «διπλό σπάσιμο» της έδρας της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και με επική ανατροπή 3-2 νίκες από 2-0, στη σειρά των τελικών πλέι οφ, πήρε το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ο «πύργος ελέγχου» του φιλέ, η κεντρική Χριστίνα Θάνου (φωτό) που τελείωσε τον πέμπτο τελικό με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 9 μπλοκ, δήλωσε στο Volleynews.gr

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες . Ήταν ένα πολύ δύσκολο και πιεστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με πολύ συγκέντρωση και πείσμα μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και μένοντας πολλές φορές πίσω στο σκορ και ξεπερνώντας τα απανωτά match point της Δεξαμενής καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, (διαψεύδοντας εκείνους που δεν μας πίστεψαν). Κάναμε την ανατροπή, κερδίζοντας τους αγώνες των play off, φτάνοντας στο 2-2, και τελικά πετύχαμε το στόχο μας με το 3-2.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πρόκριση για την άνοδο στην Α2 αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με μέγιστη συγκέντρωση και προσπάθεια τους αγώνες που ακολουθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου τον προπονητή και την διοίκηση για την αδιάκοπη πίστη στην ομάδα.»

Στο παρακατω λινκ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις που έκαναν μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού, ο προπονητής Στέλιος Ατσιδαύτης, οι παίκτριες Σπυριδούλα Κομίνη, Δήμητρα Καραγκούνη και ο πρόεδρος Βασίλης Γεωργακόπουλος

Φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ