1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2023 16:21

ΕΣΠΑΑΑ Αγόρια Κ21: Πρωταθλητής ο Πανερυθραϊκός 3-0 την ΑΕΚ με MVP τον Κωνσταντίνο Ταραμίγκο

Με τον Πανερυθραϊκό να σηκώνει το τρόπαιο κερδίζοντας 3-0 (25-15, 25-12, 25-20) την ΑΕΚ στον τελικό ολοκληρώθηκε το Final 4 των Αγοριών Κ21  ΕΣΠΑΑΑ σε μια πολύ όμορφη και άκρως εντυπωσιακή βραδιά.

Πανερυθραϊκός και ΑΕΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι και φέτος στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ21 σε ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα και όμορφες φάσεις.. Η ομάδα του Γιώργου Ουτζή εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική στο πρώτο σετ.

Με πολύ καλές άμυνες αλλά και ποικιλία στο επιθετικό κομμάτι έχτισε από νωρίς σημαντική διαφορά. Η ΑΕΚ είχε δυσκολίες κυρίως στην υποδοχή και το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με 25-15 υπέρ του Πανερυθραϊκού.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό μέχρι περίπου τους 10 πόντους. Εκεί ο Πανερυθραϊκός ανέβασε απόδοση και σε συνδυασμό με ένα σερί από πολύ καλά σερβίς και άσσους του Ταραμίγκου η διαφορά εκτοξεύτηκε. Με 25-12 έγινε το 2-0 στα σετ και το προβάδισμα του Πανερυθραϊκού ήταν πέρα από αγωνιστικό και ψυχολογικό.Ο Γιώργος Μάτζιος είδε την ομάδα του να βελτιώνεται στο τρίτο σετ.

Η ΑΕΚ βελτίωσε το επιθετικό της παιχνίδι, ανέβασε απόδοση στο μπλοκ και κόντραρε περισσότερο τον Πανερυθραϊκό. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ερυθραίας είχε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν οι ομάδες πλησίαζαν τους 20 πόντους. Ο Πανερυθραϊκός έφτασε στο 25-20 και μαζί στο νικηφόρο 3-0 ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία και τη φετινή σεζόν νικώντας έναν άξιο αντίπαλο στον τελικό.

 MVP o Κωνσταντίνος Ταραμίγκος

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικό αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ταραμίγκος του Πανερυθραϊκού με τη βράβευση να πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη.Καλύτερος επιθετικός αναδείχθηκε ο Μάνος Καλλιμάνης ενώ καλύτερος πασαδόρος ήταν επίσης ο Κωνσταντίνος Ταραμίγκος που παρέλαβαν το βραβείο τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γρηγόρη Ρουσάκη.

Καλύτερο λίμπερο ήταν ο Παναγιώτης Σουσούνης που βραβεύτηκε από το Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέα Σωνάκη.Επίσης, τη βράβευση των χάλκινων μεταλλίων στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε το Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέα Σωνάκη, τα αναμνηστικά στην ομάδα του Φοίβου Μελισσίων για την τέταρτη θέση έδωσε ο Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΣΠΑΑΑ Παντελής Παναγιώτης και τα βραβεία των διαιτητών παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ ΕΣΠΑΑΑ Παναγιώτης Καπάνταης.

Την απονομή του τροπαίου στον Πανερυθραϊκό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.Πριν την έναρξη του τελικού απονεμήθηκαν αναμνηστικά T-Shirt στους αθλητές των ομάδων που συμμετείχαν στο Τουρνουά Αγοριών Κ14 (4χ4).

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν  ΑΕΚ (με δύο ομάδες),  ΑΟ Νέοι Βύρωνος,  ΑΟ Παλλήνη,  ΠΟΚ Έσπερος,  Πανερυθραϊκός ΑΣ (με δύο ομάδες),  ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών και ΑΟΠ Κηφισιά. Τα αναμνηστικά T-Shirt ήταν μια προσφορά του Γιάννη Πανούση και της Errea.

Δηλώσεις Προπονητών:

Γιώργος Ουτζής: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μας, τους γονείς και όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό αλλά ήμασταν διαβασμένοι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί έκανε μια πολύ καλή σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και τα καλύτερα έρχονται.”

Γιώργος Μάντζιος: “Συγχαρητήρια στον Πανερυθραϊκό. Ο Πανερυθραϊκός ήταν πιο αποφασισμένος. Βρεθήκαμε σε μια κακή μέρα και το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς,”

Τρίτος ο Παναθηναϊκός

Στον μικρό τελικό ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 (29-27, 25-22, 15-25, 20-25, 15-8) τον Φοίβο Μελισσίων

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ