1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2023 14:37

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Β εθνική Γυναικών: Μεγάλη ανατροπή της Ίριδας στο Π. Φάληρο, δεύτερη ανέβηκε η Ηλιούπολη, στην τετράδα επέστρεψε η Γλυφάδα

Aκάθεκτη συνέχισε η πρωτοπόρος ‘Ένωση Ιλίου, για την 16η αγωνιστική της Β’ εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, επικράτησε και του Μοσχάτου με 3-0 (25 - 17 (1), 25 - 17 (2), 25 - 14 (3) έφτασε τις 16-0 νίκες, και ανέβασε την διαφορά   στο +17 από τον δεύτερο ΑΣ Ηλιούπολης
Όσον αφορά την ομάδα του Μοσχάτου που είχε πολλές απουσίες, υπέστη τρίτη σερί ήττα και παρέμεινε στην 8η θέση με 24 βαθμούς.

Τέταρτη σερί νίκη για τον ΑΣ Ηλιούπολης καθώς νίκησε εύκολα με 3-0 τον ουραγό Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ΑΓ. Ελευθέριος και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

«Κακός δαίμονας» του Π. Φαλήρου αποδείχτηκε ο ΓΑΝΣ Ίριδα , καθώς η ομάδα της Ν. Σμύρνης που βρίσκεται στην πέμπτη θεση μετά τη νίκη στο ΣΕΦ στον Ά γύρο, επικράτησε μετά από μεγάλο θρίλερ με 2-3 μέσα στο «Μπεφόν».Οι νικήτριες έδειξαν χαρακτήρα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 και μπόρεσαν να αποδράσουν με το πολύτιμο δίποντο, μέσα απο δραματικό τάι μπρέικ που τελείωσε με το απίθανο 17-19. Από την άλλη το γηπεδούχο Φάληρο ‘έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική και υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Θρίλερ είχαμε και στο Χαϊδάρι. Ο Εθνικός με εκρηκτικό ξεκίνημα προηγήθηκε με 0-2, αλλά ο Θρίαμβος έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε σε 2-2 και πάλεψε για την ολική ανατροπή. Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη κατάφερε στις λεπτομέρειες να «κλειδώσει» το τάι μπρέικ με 13-15 και παράλληλα το σπουδαίο δίποντο.                                                                                 

Στην τετράδα επέστρεψε η Γλυφάδα καθώς μετά από μεγάλη μάχη λύγισε δύσκολα τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων με 3-1 με τα τρία από τα τέσσερα σετ να κρίνονται οριακά. Πρόκειται για την δεύτερη σημαντική νίκη της ομάδας της Κατερίνας Φαρμάκη που δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Τέλος νίκη –ανάσα για το Περιστέρι που επικράτησε 3-0 του Αίολου Ταύρου

Tα αποτελέσματα της 16η αγωνιστικής:

ΑΣ Ηλιούπολης- ΜΕΛΑΣ ΑΓ. Ελευθέριος 3-0

ΑΣ Περιστέρι- Αίολος Ταύρος 3-0.

ΑΟ Θρίαμβος- Εθνικός Πειραιώς 2-3

ΑΟ Ένωση Ιλίου- ΑΟΠ Μοσχάτου 3-0

ΑΣΠ Γλυφάδα- ΑΣΦΠ Κρόνος Αγ. Αναργύρων 3-1

ΑΟ Π Φαλήρου- ΓΑΝΣ Ίρις 2-3

 

Bαθμολογία (16 αγώνες) '

Ενωση Ιλίου  48 β

 ΑΣ Ηλιούπολης    31

ΑΟ Π. Φαλήρου   30

 ΑΣΠ Γλυφάδα    29

ΓΑΝΣ 'Ιριδα        29

ΑΟ Θριαμβος      26

Κρόνος Αγ. Αναργύρων    26

 ΑΟΠ Μοσχάττου   24 

Εθνικός ΟΦΠΦ    22

ΑΣ Περιστέρι   17

 Αιολος Τάυρος  6

Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ΑΓ. Ελευθέριος 0

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ