1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2022 22:06

Ε.Σ.ΠΕ.Π.Κ21 Αγοριών: Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου η Καλαμάτα 80, 3-0 την Ολυμπιάδα στην Πάτρα με MVP τον Ξεροβάσιλα

Η Καλαμάτα 80 κατέκτησε τον τίτλο του Κ21 Αγοριών της ΕΣΠΕΠ καθώς στον τελικό που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα, επικράτησε 3-0 (23-25,24-26, 24-26) της γηπεδούχο Ολυμπιάδας, και θα εκπροσωπήσει την Πελοπόννησο στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος με ομάδες της Αττικής και των νησιών.

MVP του τελικού αναδείχτηκε ο εκπληκτικός διαγώνιος, Στέφανος Ξεροβάσιλας, ο οποίος ήταν ασταμάτητος. Η ομάδα του Αλέξανδρου Μπούρα έκανε συνολικά σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην περυσινή κάτοχο του τίτλου Ολυμπιάδας, που πάλεψε εξίσου με φοβερό πάθος και πείσμα για να κρατήσει τα σκήπτρα της κατηγορίας, αλλά οι νεαροί «λύκοι» έδειξαν πολύ πιο «πεινασμένοι» για τη νίκη, την οποία κατάφεραν να πάρουν έστω και στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα στο 3ο σετ, οι νικητές βρέθηκαν να χάνουν με 21-24 αλλα με φοβερό σερί 5-0 έκαναν την ανατροπή και το κατέκτησαν 24-26!

Ολυμπιάδα (Συνοδινός): Εκεμτζόγλου, Μπαιλός, Νταφογιάννης, Ανδριόπουλος, Καλκαβούρας, Παρασκευόπουλος, Ράπτης (λ) Μαυρομάτης, Παπασταθόπουλος, Κότσιας (λ) Αγγελόπουλος, Γελάσιος, Κιρστέα.

Καλαμάτα 80 (Μπούρας): Αραπάκης, Ξεροβάσιλας, Μπεζάτης, Χειλάς, Δερβίσι, Τομαρας, Βλάσης (λ), Κοκονίδης, Ντερβίσι, Οικονομάκος, Ντάκουρης, Μάνα, Σπανός, Μέγγος

 Χάλκινο μετάλλιο για την Ερμή Πατρών

Στο μεταξύ, ο Ερμής Πατρών νίκησε με 3-0 (28-26, 25-16, 25-15) στο μικρό τελικό της διοργάνωσής, τον Αθλο Πατρών και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ερμής (Χριστόπουλος): Μπακούλιας, Γεωργόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κοντογεωργόπουλος,  Χριστόπουλος, Κ. Ανεστόπουλος λίμπερο ο  Ι. Ανεστόπουλος.

Αθλος Πατρων (Σπυρόπουλος): Μπακουλόπουλος, Μπουρτζινάκος, Μπάρλος,  Μ. Σπυρόπουλος, Ι. Σπυρόπουλος, Γκλαβάς, λίμπερο ο Παντελής, (Καλύβας, Κούβελας).

Οι βραβεύσεις της ΕΣΠΕΠ

Μετά το τέλος του τελικού, η ΕΣΠΕΠ προχώρησε στις απονομές και βράβευσε τους καλυτέρους παίκτες του τουρνουά.Συγκεκριμένα, MVP αναδείχθηκε ο Στέφανος Ξεροβάσιλας της Καλαμάτας 80, καλύτερος λίμπερο ο Ιωάννης Ανεστόπουλος του Ερμή, καλύτερος κεντρικός ο Βασίλης Παρασκευόπουλος της Ολυμπιάδας, καλύτερος διαγώνιος ο Χάρης Μπαϊλος της Ολυμπιάδας, καλύτερος πασαδόρος ο Γιάννης Αραπάκης της Καλαμάτας 80, και καλύτερος ακραίος ο Αργυρης Μπεζαντής της Καλαμάτας 80.

Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Καλαμάτα 80 έκαναν από κοινού ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο.

Τo κύπελλο και τα μετάλλια στους παίκτες της Ολυμπιάδας, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Τάκης Αντωνόπουλος, μαζί με τον παίκτη του Φοίνικα Σύρου, Παναγιώτη Παπαδόπουλο ενώ στον τριταθλητή Ερμή Πατρών, ο Κ. Βλάσσης, παράγοντας της Καλαμάτας 80.

Το πανόραμα του final-4:

Παρασκευή 23/12

Α’ Ημιτελικός: Ολυμπιάδα – Άθλος Πατρών 3-0

Β’ Ημιτελικός: Καλαμάτα 80 – Ερμής 3-2

Σάββατο 24/12

Μικρός τελικός: Άθλος Πατρών – Ερμής 0-3

Τελικός: Καλαμάτα 80 – Ολυμπιάδα 3-0

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ