1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2022 15:03

Νίκος Προύφας: «Πρωταγωνίστρια και φέτος η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ»

Πέρσι η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ κατέκτησε, το πρωτάθλημα Κρήτης και διεκδίκησε την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ, χωρίς να τα καταφέρει στο τέλος. Και φέτος, ο πήχης μπήκε ψηλά και η ομάδα θα παλέψει για να πετύχει τους στόχους τους.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφαςμίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για τη νέα χρονιά, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τα αναπτυξιακά τμήματα, στα οποία η Κρητική ομάδα δυναμώνει συνεχώς.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Προύφας υποστήριξε: «Ξεκίνησαν οι προπονήσεις, σαν στην γυναικεία ομάδα, όσο και σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα. Πέρσι στην γυναικεία ομάδα. πετύχαμε αρκετούς απο τους στόχους μας, για πρώτη χρονιά. Πρωταγωνιστήσαμε σε επίπεδο γυναικών, πήραμε το πρωτάθλημα Κρήτης και διεκδικήσαμε την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ,χωρίς να το πετύχουμε. Χάσαμε για λίγο μπορώ, να πω την άνοδο. Φέτος η ομάδα, έχει στηθεί με τον ίδιο τρόπο. Με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πάλι.»

Ο Νίκος Προύφας, αναφέρθηκε όμως και στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ στις υποδομές.«Θέλουμε όμως να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και τα αναπτυξιακά μας τμήματα, τα οποία πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ δυνατά φέτος. Είμαστε ευχαριστημένοι, από την εξέλιξη των υποδομών μας, σε αγόρια και κορίτσια. Θα κάνουμε φέτος αρκετά αγωνιστικά τμήματα και θέλουμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ