1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2022 19:02

O Ερυθρός Αστέρας νικητής στο 1ο τουρνουά «Φιλίας»

Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, ήταν η νικήτρια στο 1ο τουρνουά Φιλίας που ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο «Κ. Πετρόπουλος»  καθώς παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-16, 25-15) της Παναχαϊκής στο μεγάλο τελικό.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Χρήστος Καράβολας, χρησιμοποίησε τις : Κόλλια Ελ., Ραζακλή, Μπένου, Κατσιμήγα, Τσιμπλοστεφανάκη, Κασπίρη Σ.  Κασπίρη Μ./ Τσούση, Τζιουβάρα ,Κατσή, Ηλιοπούλου, Μαυρομμάτη, Κοτσόκολου, Στυλιανοπούλου

 Για την Παναχαϊκή, αγωνίστηκαν: Αντωνόπουλου, Ζωγοπούλου, Καραμούντζου, Κονδύλη, Μπεκίρη, Παίσιου, Μαρ. Πατακόπουλου, Μοσχ. Πατακόπουλου, Σιμιγιάτου, Σκαμπαρδώνη, Τσακούμη, Τούφα και Χρυσανθακόπουλου. Την 3η θέση πήραν τα Γιάννενα τα οποία νίκησαν στο μικρό τελικό με 3-0 σετ τον Ερμή Πατρών.Μετά το τέλος του τελικού έγιναν και οι απονομές στους νικητές.

Στην τριταθλήτρία Παναχαϊκή το κύπελλο έδωσε  το μέλος της  επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ, Νίκος Πετράτος, στην δευτεραθλήτρία Παναχαϊκή ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος και στον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

 Πήγη  Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ