1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2022 15:20

Νέα Μάκρη: Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση

Σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες για τη νεοφώτιστη στην Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ, Νέα Μάκρη, η οποία κράτησε στον πάγκο τον αρχιτέκτονα της ανόδου Γιάννη Φάκα, και ανακοίνωσε τρεις σημαντικές μεταγραφές, και μία σπουδαία ανανέωση.

Από τις μεταγραφές ξεχωρίζουν η εξαιρετικά ταλαντούχα 20 χρονη (1μ85) πασαδόρος Νεφέλη Σούλη, η οποία εχει περάσει από Μαρκόπουλο, Αμαζόνες, Φοίβο Μελισσίων, και η 23 χρονη κεντρική Ελισάβετ Σκαρλάτου που εχει περάσει από Ηρακλή Κηφισιάς, Αγ. Παρασκευή, Εθνικό, Ίωνες. Τέλος ανανέωσε η ακραία Γιώτα Γκιουζέλη, κόρη της θρυλικής Τασούλας Πολυζώη και πρωταθλήτρια της Α1 γυναικών με την ΑΕΚ, το 2012.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις μεταγραφές:«Ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης, που θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία, εντάσσει στην ομάδα του, τις εξής ταλαντούχες αθλήτριες:

1) Νεφέλη-Ευθυμία Σούλη Πασαδόρος – 20 ετών

2) Δήμητρα-Αναστασία Κατσούλη ( Γλυκά Νερά, Παπάγου, Σπάτα), Διαγώνια– 20 ετών

3) Ελισάβετ Σκαρλάτου Κεντρική – 23 ετών4)

Επίσης, ανακοινώνει την ανανέωση της έμπειρης ακραίας Παναγιώτας Γκιουζέλη, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην θέση που έχει διακριθεί στο παρελθόν με την Α.Ε.Κ., τον Παναθηναικό,κ.α.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ