1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2022 17:08

Κρόνος Αγ. Αναργύρων: Με δυνατό και φιλόδοξο ρόστερ για την άνοδο

 Ενα πολύ δυνατό  και φιλόδοξο ρόστερ ολοκλήρωσε σχεδόν ο Κρόνος Αγ.Αναργύρων ενόψει της νέας σεζόν στην Β εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της κατηγορίας και την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Μετά από συνεργασία της διοίκησης με τον έμπειρο προπονητή, Στέλιο Ατσιδαύτη (φωττό), ανανέωσαν πέντε αθλήτριες από την περυσινή χρονιά ενώ έγιναν και επτά μεταγραφές, οι οποίες ενίσχυσαν σημαντικά το Κρόνο σε όλες τις θέσεις.

Αρχικά ανανέωσαν: Ηλιάνα Βέργου(λίμπερο), Δώρα Γούνη (ακραία), Ρούλα Καμπούρη (κεντρική), Αγνή Κούρκουλου (ακραία), Νάντια Αρβανίτη (ακραία)

Όσον αφορά τις μεταγραφές αποκτήθηκαν: Τατιάνα Μολδοβανίδη (ακραία από Ιωνικό Νίκαιας), Λία Χαβιαρά (λίμπερο από Βριλήσσια), Μαριλένα Σαγάνη (διαγώνια από Ένωση Ιλίου), Μαριάντζελα Χαραβελούλη (πασαδόρος από Κόρινθο), Έλενα Λεκατσά ( ακραία από τον Απολλώνιο), Ελένη Παπαναγιώτου (κεντρική απο Μελάς Αγ. Ελευθέριος), Νίκη Σταματίου (κεντρική απο Πορφύρα)

Το ρόστερ του Κρόνου

Πασαδόροι: Μαριάντζελα Χαραβελούλη

Διαγώνιες: Μαριλένα Σαγάνη

Ακραίες: Δώρα Γούνη , Τατιάνα Μολδοβανίδη, ‘Ελενα Λεκατσά, Αγνή Κούρκουλου, Νάντια Αρναβίτη 

Κεντρικές: Ρούλα Καμπούρη, Ελένη Παπαναγιώτου, Νίκη Σταματίου

Λίμπερο: Ηλιάνα Βέργου, Λία Χαβιαρά

Προπονητής: Στέλιος Ατσιδαύτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ