1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2013 16:58

Παπακωνσταντίνου στο τιμόνι του Κλεάνθη

Την πρώτη του …μεταγραφή στο τμήμα βόλεϊ έκανε ο Κλεάνθης Παραδεισίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Λοίζο Παπακωνσταντίνου, ώστε να αναλάβει την θέση του προπονητή στην αντρική ομάδα.



«Ο Κλεάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λοίζο Παπακωνσταντίνου του Ηλία για να αναλάβει αφιλοκερδώς χρέη προπονητή στην ομάδα των ανδρών. Του ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή τύχη και να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά που θα απαρτίζουν την ομάδα μας. Η νέα διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα βόλεϊ, καθώς το άθλημα αποτελεί τη βιτρίνα της ομάδας και του χωρίου μας».
Ο Λοίζος Παπακωνσταντίνου ''υπηρετούσε'' την ομάδα του Παραδεισίου ως παίkτης  από την μέρα ιδρύσεως του τμήματος βόλεϊ. Κάνοντας ένα διάλειμμα για να αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στους νυν πρωταθλητές Δωδεκανήσου Ροδίων Άθλησις, επιστρέφει στον Κλεάνθη καθώς πείστηκε από τους υπεύθυνους του τμήματος για το πρότζεκτ της ομάδας και τις βάσεις που θέλουν να βάλουν ούτως ώστε να επιστρέψει με σωστό προσανατολισμό και όραμα στη φυσική της θέση που είχε την τελευταία δεκαετία».

Πηγή: news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ