1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2020 18:38

Σοφία Κατσίκα: «Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία του ντέρμπι»

Στο πάθος την ψυχή αλλα και στο χαρακτήρα που έδειξε συνολικά η ομάδα του Παπάγου, στο Χιτσκοκικό ντέρμπι με τον Αστέρα Αγ.Δημητρίου (3-2) για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, στάθηκε η Σοφία Κατσίκα.

Η αρχηγός της ομάδας των «Στρατηγών» και από τις κορυφαίες παίκτριες του δραματικου αγώνα με τις πολλές ανατροπές, σχολίασε:

«Μετά την εκτός έδρας νίκη μας στο κύπελλο, ξέραμε ότι αυτό θα ήταν σαφώς ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από το προηγούμενο. Το ότι θέλαμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά τον Αστέρα, σε συνδυασμό με το ότι παίζαμε στην έδρα μας, μας φόρτωσε ένα επιπλέον άγχος ,το οποίο μεταφράστηκε στα πολλά λάθη τα οποία κάναμε.

Από εκεί και πέρα, αν και βρεθήκαμε πίσω στα σετ αλλά και στο τέλος του τάι μπρεικ (11-13), η ομάδα μας έδειξε ότι έχει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την αντοχή να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω, ότι το πάθος και η ψυχή που έβγαλε όλη η ομάδα, σε αυτό το σημείο ήταν καθοριστικό για να φτάσουμε στη νίκη»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ