1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2020 17:03

Βασίλης Αρναούτης: «Δεν κρίθηκε τίποτα απο αυτή την ήττα, πιστεύουμε σε μας»

Μετά από ένα δραματικό ντέρμπι κόντρα στην γηπεδούχο ομάδα του Παπάγου, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου ηττήθηκε με 3-2 για την Β εθνική γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ. Ο έμπειρος τεχνικός, Βασίλης Αρναούτης που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, στον πάγκο της ομάδας του Μπραχαμίου, για να την οδηγήσει σε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι, σχολίασε για το αποτέλεσμα στο «σαλούν» αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος όταν κάνει επανεκκίνηση αυτό::

«Ο Αστέρας έπαιξε με πάθος και ήθελε τη νίκη όμως ήταν «λαβωμένος» από προβλήματα τραυματισμών (πασσαδόρος κεντρική) και σ’ αυτά προστέθηκε και το διάστρεμμα της Ελισάβετ Κορακιανίτη, μέσα στο ματς.

Παρ όλα αυτά θα μπορούσαμε να νικήσουμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια σημεία του αγώνα. Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη, έχουμε δρόμο να διανύσουμε, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε σε μας. Tώρα όμως όλα «παγώνουν» και πρέπει να διαχειριστούμε το διάστημα του lockdown, και να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε ίσως σε νέα δεδομένα (μεγαλύτερη αποχή, περισσότερες αλλαγές, διαχείριση ομάδας κλπ)

Πιστεύω να ξαναμπούμε γρήγορα στα γήπεδα γιατί θα είναι μια εξέλιξη, η οποία θα σημαίνει 1ον ότι θα έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα με τον covid-19 και 2ον ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ