1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2013 20:24

«Τιμή μου που συνεχίζω το έργο του Νίκου» (video)

Μετά την άνοδο της Λήμνου στην Α2 ανδρών, ο παίκτης - προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μελάς, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για το έργο του Νίκου Σαμαρά που συνεχίζεται.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω το έργο που άφησε ο Νίκος. Το βάρος ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Κάναμε ότι μπορούσαμε, το αποτέλεσμα ήταν ευτυχές. Θέλω να ελπίζω ότι η ομάδα θα έχει συνέχεια.

Το μετάλλιο το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο του νησιού, τον κύριο Χρήστο Βλάχο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια και στον κύριο Νίκο Μοσχάκη. Χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα πήγαινε πουθενά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και την Έλενα Σαμαρά για την τμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Η Α2 είνα μια τελείως διαφορετική κατηγορία. Ένα ακριτικό νησί, χρειάζεται ανθρώπους και σήριξη. Ευελπιστώ να βρεθούν άνθρωποι και να αγκαλιάσουν περισσότερο το άθλημα»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ