1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2019 16:42

Εμπειρία και πάθος στην Ίριδα με την παρουσία της Πένυς Καράκου

Ακόμα μια πολύ έμπειρη αθλήτρια στο ρόστερ της Ίριδας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου της Ν.Σμύρνης ανακοίνωσε συμφωνία με την Πενυ Καράκου. Η 30 χρονη (1μ85) διαγώνια, ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό την επίθεση της Ίριδας καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία, σπουδαία ικανότητα στο σκοράρισμα και αγωνίζεται με μεγάλο πάθος.

Μαζί με τις επίσης έμπειρες, Ρούλα Θεοδώρου, Κατερίνα Πετρουλάκη, που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Ξεροβάσιλα και να βοηθήσει ουσιαστικά την Ίριδα για μια ακόμη καλύτερη πορεία από την περυσινή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση για την Καράκου που εχει αγωνιστεί σε πολλές και διαφορετικές ομάδες, όπως: ΆΕ Νίκαιας, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Βύρωνα. εξι χρόνια στον Πορφύρα, Δραπετσώνα, Άρη Νίκαιας αναφέρει:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ακραία-διαγώνια αθλήτρια ΠΕΝΥ ΚΑΡΑΚΟΥ . Τις ευχόμαστε υγεία , αθλητικές  επιτυχίες  και εκπλήρωση των προσωπικών της στόχων.»

.Η αθλήτρια Πένυ Καράκου δήλωσε: 

« Είναι μεγάλη χαρά  μου να συνεργαστώ με την ομάδα της  Ιριδας αλλά και με τον γενικό αρχηγό Φώτη Ρουσσόπουλο με τον οποίο γνωριζόμαστε αθλητικά εδώ και πολλά χρόνια . Θέλω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλες τις αθλήτριες και τον κόουτς κο Ξεροβάσιλα ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ