1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2019 21:47

Στον ΑΣ Ηλιούπολης Πεχλιβανίδου και Βροντίση

Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις για τον ΑΣ Ηλιούπολης ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε τη 20 χρονη πασαδόρο Ευμορφία Πεχλιβανίδου από την Κοζάνη που έπιαξε δανεική πέρυσι στην Ένωση Βύρωνα και την κεντρική Θάλεια Βροντίση από την Αιξωνή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Πεχλιβανίδου

«Ο ΑΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ευμορφία Πεχλιβανίδου. Η νεαρή πασαδόρος, έχει γεννηθεί το 1999 και είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες της Ένωσης Βύρωνα και στη συνέχεια μετακόμισε στον ΓΣ Κοζάνης. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, αγωνίστηκε στην Α2 με την Ένωση Βύρωνα.

Η διοίκηση του ΑΣ Ηλιούπολης θέλει να ευχαριστήσει την αντίστοιχη του ΓΣ Κοζάνης για τον δανεισμό της νεαρής Ευμορφίας.Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.»

Η ανακοίνωση για την Θάλεια Βροντίση

«Ο ΑΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση της Θάλειας Βροντίση. Η Βροντίση γεννήθηκε το 1989, έχει ύψος 1.80 και ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες της Θέτιδας Βούλας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η έμπειρη κεντρική έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας, ΔΑΣ Δραπετσώνας και τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Αιξωνής.

Η διοίκηση του ΑΣ Ηλιούπολης θέλει να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της ΑΕΓ Αιξωνής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο σύλλογος της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ