1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2019 13:17

ΕΣΠΑΑΑ: Την άνοδο τους γιόρτασαν οι γυναίκες του Χολαργού

Την άνοδο της στην Τοπική κατηγορία 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, γιόρτασε το περασμένο Σαββάτο, η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού.

Οι παίκτριες της πρωταθλήτριας της Τοπικής 3 κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ, έπαιξαν ένα συμβολικό αγώνα με μια μικτή προπονητών και κορασίδων της Αγ. Παρασκευής που ήταν προσκεκλημένη στην εκδήλωση.

Μετά την λήξη του ματς, η πρόεδρος του συλλόγου κα Βάνα Ξένου και η εκπρόσωπος ΕΣΠΑΑΑ, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, απένειμαν μετάλλια και διπλώματα στη γυναικεία ομάδα αλλα και την βαρύτιμη κούπα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Τοπικής 3 γυναικών.

Το αποκορύφωμα ήρθε με τη συγκινητική στιγμή της απονομής του κυπέλλου από τον πρόεδρο ΕΣΠΑΑΑ κο Κων/νο Αλαγιάννη και το ιδρυτικό μέλος του Γ.Α.Σ.Χ. κο Μάνο Κοκκαλά.

Η διοίκηση του Χολαργού με ανακοίνωση της ευχαριστεί:«Και πάλι συγχαρητήρια στις γυναίκες μας για την επιτυχία τους αυτή. Πολλά μπράβο στην προπονήτρια και Φρόσω Σκαπετοράχη, που με συστηματική δουλειά οδήγησε την ομάδα στην κορυφή, αλλά και για την επιμελή οργάνωση της βραδιάς.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή μας κι ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Γ.Γ. του συλλόγου κο Φίλιππο Καχραμάνο που προλόγισε την εκδήλωση.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ