1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2013 15:20

Η κούπα στον Θρίαμβο, ακολουθούν Ηλιούπολη και Απολλώνιος

Το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΠΕΔΑ γυναικών έλαβε τέλος και έφερε την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, τόσο για τον πρωταθλητή Θρίαμβο (φωτο), όσο και για τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Απολλώνιου.

«Έπειτα από συνεχόμενες επιτυχίες ο ΑΟ Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά ανεβαίνοντας στην Αʼ Κατηγορία Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Τα κορίτσια της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα κάνοντας το γήπεδο να ξαναγεμίσει με κόσμο και σε συνδυασμό με την υποστήριξη των υπόλοιπων μελών της ομάδας και κυριότερα του εξαίσιου προπονητή κ.Μανώλη Αποστολογιωργάκη , κατάφεραν να κάνουν ακόμη ένα βήμα πλησιάζοντας το όνειρο. Στο γήπεδο της Ηλιούπολης , έγινε η επίσημη απονομή του κυπέλλου στην ομάδα, ως αντάλλαγμα για τις εξαιρετικές αποδόσεις της, πλημμυρίζοντας το κοινό με θαυμασμό και συγκίνηση. Ευχόμαστε στα κορίτσια μας ό,τι καλύτερο και συνεχίζουμε δυναμικά για καλύτερες επιδόσεις», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών.
 

Η τελευταία αγωνιστική
ΟΦΑ Απολλώνιος-Μανδραϊκός ΑΟ 3-0
ΑΣ Ηλιούπολης-ΑΟ Θρίαμβος 2-3
ΑΕΓ Αιξωνή-ΓΣ Αγ.Αναργύρων 1-3

Τελική Βαθμολογία
1.ΑΟ Θρίαμβος 28(30-4)
2.ΑΣ Ηλιούπολης 22(23-9)
3.ΟΦΑ Απολλώνιος 20(23-15)
4.ΓΣ Αγ.Αναργύρων 10(11-23)
5.Μανδραϊκός ΑΟ 6(9-25)
6.ΑΕΓ Αιξωνή 4(8-28)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ