1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2013 12:59

Στάθης Μαύρος: «Η Γκράβα είχε επιτυχημένη πορεία» (video)

Ο προπονητής της ΑΕ Γκράβας Στάθης Μαύρος μίλησε για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του στην εφετινή σεζόν. Αν και νεοφώτιστη στο περιφερειακό της ΕΣΠΑΑΑ πλασαρίστηκε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο.

«Αν δούμε πως η Γκράβα είχε την πρώτη της παρουσία στο Α΄τοπικό ήταν μια πολύ επιτυχημένη πορεία φτάσαμε να μπούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κατακτήσαμε την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Μπήκαμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Μπορώ να βρω ένα άλλοθι στους τραυματισμούς που είχαμε σε καίρια σημεία από τη μέση της σεζόν. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω για την άνοδο αλλά και για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε αλλά κατά βάθος είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια».

Για την λειτουργία του συλλόγου της ΑΕ Γκράβας ο Στάθης Μαύρος είπε:

«Ο σύλλογος δίνει μεγάλος βάρος στις υποδομές στο γυναικείο Η Γκράβα εδρεύει στα ομώνυμα σχολεία στα Πατήσια. Οι άνθρωποι του συλλόγου αγαπούν πολύ την ομάδα και προσπαθούν να λύνουν τα όλα τα πρόβλημα. Το βασικό πρόβλημα είναι το γηπεδικό. Το έχουμε λίγες ώρες και δύσκολες ώρες με αποτέλεσμα να ξενιτευόμαστε δεξιά και αριστερά. Έχουμε λίγες ώρες που έχουμε στο γήπεδο. Είναι δημοτικό το γυμναστήριο και μπαίνουν πολλές ομάδες για προπόνηση. Ο στόχος της νέας σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Από πίσω είναι ο κύριος Κόχλας, ο πρόεδρος που δίνει και το αίμα του για την ομάδα και υπάρχουν και έσοδα από τις υποδομές».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ