1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2018 09:35

ΕΣΠΑΑΑ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους στην Β΄εθνική

Εκτός έδρας δοκιμασίες, περιλαμβάνει για τους πρωτοπόρους η έκτη αγωνιστική της Β΄Εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Το πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΚ αγωνίζεται στο Ηράκλειο με τον γηπεδούχο Τυφώνα και στοχεύει στην έκτη σερί νίκη του που θα το διατητρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας ενώ οι γηπεδουχοι που βρίσκονται στην όγδοη θέση και έχουν στόχο την παραμονή τους, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παπάγου, αγωνίζεται στα Μελίσσια με αντίπαλο τον Φοίβο. Οι φιλοξενούμενες θέλουν το τρίποντο για να είναι σε επαφή με την κορυφή ενώ η ομάδα των Μελισσίων που βρίσκεται στην έκτη θέση, ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα της δώσει ψυχολογία και βαθμολογική ώθηση για την συνέχεια.

Στην έδρα τους αγωνίζονται οι Αμπελόκηποι με την ουραγό Παλλήνη και στοχεύουν στη νίκη που θα τους βοηθήσει να επανέλθουν στην δεύτερη θέση σε περίπτωση μάλιστα που ο Παπάγου έχει απώλειες στα Μελίσσια.

Τρίποντο για να παραμείνει στην τετράδα και να πλησιάσει στην δεύτερη θέση, θέλει και η Μαγκουφάνα, η οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας του νεανικούς και πολύ απειρους Ίωνες που βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Ενδιαφέρον ματς στο Χαλάνδρι με τον γηπεδούχο ΓΣ που είναι προτελευταίος στην βαθμολογία, να υποδέχεται τους μαχητικούς Νέους Βύρωνα που βρίσκονται στην έβδομη θέση και το τελυταίο διάστημα βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Αναλυτικά το προγραμμα

Τυφώνας-ΠΑΚ Χαλανδρίου (21.30)

ΓΣ Χαλανδρίου-Νέοι Βύρωνος (20.45)

Φοίβος Μελισσίων-Παπάγου (21.30)

Αμπελόκηποι –Παλλήνη (21,45)

Αθηνά Μαγκουφάνα-Ίωνες (21.45) 

Ρεπό η  Νίκη Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ