1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2019 13:43

Στεφανία Μαυράκου: «Θετική η χρονιά παρά την απώλεια του τίτλου»

Παρά την απώλεια του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ από τους Αμπελόκηπους εντός έδρας (3-2 νικες), η «αέρινη» ακραία του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Στεφανία Μαυράκου, υποστήριξε ότι ήταν μια θετική σεζόν για το σύλλογο και πρόσθεσε:

«Καταρχάς συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους Αμπελόκηπους.

Ήταν ένα έντονο παιχνίδι για γερά νεύρα. Παρότι χάναμε 2-0, κάναμε την ανατροπή αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην λεπτομέρεια και η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη κατέκτησε και τον τίτλο.

Η χρονιά αυτή ήρθε στο τέλος της για μας, αλλα ήταν γενικά θετική . Μετά από πολύ δουλειά και αφοσίωση όλων μας, καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους, όλο το προπονητικό Team μας και τη διοίκηση, την προπονήτρια μας, τον φυσιοθεραπευτη και τον γυμναστή μας, τον κ. Βασίλη (Kαλατζή) και τον κ. Σάκη (Μαυρίδη).»

Φωτο Δημητρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ