1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2017 21:07

ΕΣΠΑΑΑ: Τρίτη σερί νίκη για τους Ίωνες στα Μελίσσια

Τρίτη σερί νίκη για τους ‘Ίωνες οι οποίοι επικράτησαν στα Μελίσσια του Φοίβου με 3-1 για την 9η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα εδραιώθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τους Αμπελόκηπους και τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Ίωνες πίεσαν στο σέρβις, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία στην υποδοχή που είχε ο Φοίβος λόγω απουσίας της Μπουζουνιεράκη και με καλή υποδοχή, αποτελεσματικό μπλοκ και επίθεση πήραν την νίκη.

Στο πρωτο σετ οι Ιωνες πήραν προβάδισμα με 10-20, χαλάρωσαν και οι παίκτριες του Σωτήρη Αμαριανάκη με σερί 13-4, πλησίασαν στο 23-24 αλλά οι φιλοξενούμενες κατάφεραν έστω και δύσκολα να πα΄ρουν το σετ με 23-25.

Καταιγιστικός ήταν ο Φοίβος στο δεύτερο σετ όπου σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη των Ιώνων, επικράτησε με περίπατο 25-16.

Μεγάλη μάχη είχαμε στο τρίτο σετ, όπου ο Φοίβος πήρε προβάδισμα 3-4 πόντων στα μέσα του σετ αλλά οι Ίωνες με αντεπίθεση διαρκείας μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή και να το κατακτήσουν με 18-25.

Στο τέταρτο οι γηπεδούχες χωρίς ψυχολογία δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και οι φιλοξενούμενες με συγκέντρωση και ψυχραιμία και πίεση στο σέρβις, πήραν άνετα το σετ με 15-25 και «κλείδωσαν» τον τρίποντο

Από τους Ίωνες, πρώτη μεταξύ ίσων, η κεντρική Γρίσπου που ήταν «πύργος ελέγχου» στο φιλέ και με πολλά μπλοκ σταμάτησε τις επιθετικές του Φοίβου, εξαιρετικές σε επίθεση και υποδοχή οι Βλατάκη, Χάλαρη, Μπιτσάκου, Μαλουσάρη και η πασαδόρος Τόουλια. Από τον Φοιβο ξεχώρισαν Νταλ, Καραντάνη.

Τα σετ: 23-25, 25-16, 18-25, 15-25

Φοιβος Μελισσίων (Αμαριανάκης): Καραντάνη, Διαμαντίδη, Γεωργακοπούλου, Νταλ, Λέκου, Βερνάρδου, Μέγκου (λ), Θανοπούλου, Τατούλη, Νικολογιάννη, Μολδοβανίδη Χρ.

Ίωνες: (Ξεροβάσιλας): Βλατάκη, Μαλουσάρη, Γρίσπου, Μπιτσάκου, Χάλαρη, Τόουλια, Καραηλία (λ), Μπελεσιώτη, Χαμαλίδου, Μουράτη



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ