1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2017 13:15

'Αλμα δεύτερης θέσης για την Ένωση Ιλίου

Tην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ για την 5η αγωνιστική, σημείωσε η Ένωσης Ιλίου, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Μίλωνα εντός έδρας και σκαρφάλωσε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Απολλώνιο.

Οι παίκτριες της Βάσω Νικούλη, κατέκτησαν πολύ δύσκολα το πρώτο σετ με 25-23, ενώ έφτασαν εύκολα στο 2-0 με 25-15. Ο Μίλωνας στο τρίτο σετ έκανε την αντεπίθεση του, κατέκτησε το τριτο σετ με 25-17, μείωσε σε 2-1, ενώ απείλησε με την ισοφάριση στο τέταρτο σετ.

Στο κρίσιμο σημείο του σετ η Ένωση, βρήκε τις λύσεις και η σωστή διαχείριση από την προπονητρια Νικούλη, καθώς και το καθαρό μυαλό των παικτριών, βοήθησε τις γηπεδούχες να επικρατήσουν στις λεπτομέρειες με 27-25 και να «κλειδώσουν» το πολύτιμο τρίποντο.


Τα σετ 3-1: 25-23, 25-15, 17-25, 27-25

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καραγιαννίδη (λ), Τσιούτσια (λ), Χατζάκη, Αλεξοπούλου, Βακάλογλου, Δικάρου, Ντασιώτη, Κουτσοδημητροπούλου, Πετρουλάκη, Βαρβαρέλη, Βήχου, Πρίντεζη

Μίλωνας(Βάλσαμος): Νίκα, Κούστα, Λουζιώτη, Τσώτσου, Βαζάκα, Ταβελίδου, Αναστασοπούλου, Τσακουμάγκου, Δασκαλάκη, Σταθώρη, Καλύβη, Ταγματάρχη (λ), Χάνα (λ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ