1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-07-2017 12:18

Συνεχίζει στα Σουφλάρια η Καραναστάση

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη βασική πασαδόρο του Κατερίνα Καραναστάση ανακοίνωσε ο ΑΟ Σουφλαρίων

Ο Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την Κατερινα Καρανασταση. Η Κατερινα ήλθε στο συλλογο την Αγωνιστική περίοδο 2016-17 απο την ΕΑΛ και με την παρουσία της συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στη Β Εθνική . Με συμφωνία της ΕΑΛ η Κατερινα συνεχίζει και για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στο σύλλογο να είναι η βασική πασαδόρος της ομάδας. Ευχομαστε στην Κατερίνα να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες για την ίδια και την ομάδα μας.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Street Volley στη Λάρισα
    Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
  • Δυνατό τουρνουά γυναικών στην Λάρισα

    Σημανττικό τουρνουά προετοιμασίας διοργανώνει το τριημέρο 21-23/9 στην πόλη της Λάρισας, ο πρωτοπόρος ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.. Στο τουρνουά θα πάρουν και οι κορυφαίες ομάδες του νομού όπως ο  Αμπελώνας, η ΑΕ Λάρισας και ο Απολλώνος ενω οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Στην οκτάδα οι παγκορασίδες του ΑΟ Σουφλαρίων
    Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων Α του ΑΟ Σουφλαρίων επικρατώντας της Αθλεσης με 0 - 3 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου και πήρε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.
  • Βήμα παραμονής για τον ΑΟ Σουφλαρίων
    Σημαντική νίκη για την παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, έκανε η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων που επικράτησε 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων. Μαλιστα ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του στο f/b:
  • Για την δεύτερη νίκη ο ΑΟ Σουφλαρίων
    Την δεύτερη σερί νίκη της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων στοχεύει ο ΑΟ Σουφλαρίων, καθώς το Σάββατο υποδέχεται εντός έδρας τον Τύρναβο (16.30).



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ