1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2017 16:00

Μιλάει... κυπριακά το Κουκάκι

Την απόκτηση της Κύπριας ακραίας Ανθής Πάρλα ανακοίνωσε το Κουκάκι. Η 22χρονη Πάρλα έχει αγωνιστεί στην Ανόρθωση και είναι φοιτήτρια της Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σε μια ακόμα κίνηση ουσίας προχώρησε ο ΠΑΟ Κουκάκι με την απόκτηση της Άνθης Πάρλα, θωρακίζοντας έτσι τις θέσεις των ακραίων και δίνοντας πληθώρα επιλογών στη θέση.

Η 22χρονη διεθνής αθλήτρια απο τη Κύπρο, έχει αγωνιστεί στην Ανόρθωσις Πετόσφαιρα και έχει συμμετοχές στις αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες Βόλει και Beach Volley της χώρας της (Νεανίδων-Κορασίδων).

Η Άνθη Πάρλα έχει γεννηθεί στις 10/5/1995, έχει ύψος 1.70 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Είναι φοιτήτρια της Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι η πρώτη της φορά που θα αγωνιστεί εκτός Κύπρου

Σχετικά άρθρα

  • Εκπληκτική ανατροπή του ΑΟ Δεξαμενής στο Κουκάκι
    Εκπληκτική νίκη για την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής κόντρα στον ΠΑΟ Κουκακίου, 4 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος για την Τοπική Κατηγορία 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
  • Περίπατο το Κουκάκι με τη Σχολή Μωραΐτη
    Χωρίς προβλήματα και με τη συνολική διάρκεια των σετ να μη ξεπερνάει τη μια ώρα (59 λεπτά), το Κουκάκι επιβλήθηκε της Σχολής Μωραϊτη με 3-0 σετ για την 14η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
  • Νίκη-ανατροπή για το Κουκάκι με Παρλά
    Δύσκολη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής απέναντι στη νεανική ομάδα της Νήαρ Ήστ για την τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ.



  • Η... επιστροφή της Σοφίας Ιορδανίδου κόντρα στο Κουκάκι
    Συγκλονιστικός αγώνας και μεγάλη ανατροπή για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου. Ο αγώνας Κουκάκι-Χαλκίδα ήταν συγκλονιστικός και επιφύλασσε μεγάλη ανατροπη.
  • Ενίσχυση με Μαυρογένη για το Κουκάκι
    Η Ειρηάνα Μαυρογένη  είναι η τρίτη μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα του Κουκακίου. Μια πολύ σημαντική μεταγραφή που δυναμώνει και ψηλώνει την ομάδα μιας και η έμπειρη διαγώνια φημίζεται για την αλτικότητα και τη δύναμη της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ