1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-03-2017 10:03

«Αγκαλιά» με την άνοδο ο αήττητος Ποδειδώνας Λουτρακίου

Χωρίς ήττα (κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Β Εθνική της ΕΣΠΕΠ) τελείωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Η Ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας η Γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου μετά και τον αγώνα με την ομάδα της Γ.Ε ΠαναχαΊκής που διεξήχθη στο Γαλανοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου.
Ένας αγώνας με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες εξαιρετικά αμφίρροπος που στην διάρκειά του και όπως εξελίχθηκε όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοικτά.

Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλά διαβασμένη και αποφασισμένη να ισοφαρίσει την εντός έδρας ήττα της με 0-3 από την ομάδα του Λουτρακίου και με ιδιαίτερο πάθος ξεκίνησε τον αγώνα καλύτερα από τις γηπεδούχες, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ και τελικά να επικρατήσει με 22-25 .

Στο δεύτερο σετ έγινε μια πραγματική μάχη πόντο με πόντο προς το τέλος του σετ ξέφυγε πάλι η ομάδα της Αχαΐας με 3 πόντους αλλά το πάθος των κοριτσιών του Ποσειδώνα έγειρε το σετ στις λεπτομέρειες υπέρ τους με 27-25.

Με την ψυχολογία τους ανεβασμένη οι παίκτριες του Λουτρακίου πήραν το τρίτο σετ σχετικά εύκολα με 25-14 και ήρθε η πραγματική μάχη του τέταρτου σετ πόντο με πόντο η Παναχαϊκή προηγήθηκε 18-21 αλλά με ένα 7-1 η ομάδα του Ποσειδώνα τελείωσε το σετ με 25-22 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Έτσι η ομάδα του Λουτρακίου θα πάει στα Play-Off με πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις φάσεις και θα της υπολείπονται μόνο δύο νίκες για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία έναν στόχο που είχε θέσει από την έναρξη της Αγωνιστικής Περιόδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ