1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2022 15:27

ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλήτρια στο Κ16 κοριτσιών η Παναχαϊκή

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κ-16 κοριτσιών (Παγκορασίδων) της Ε.Σ.ΠΕ.Π. την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, πανηγύρισε η Παναχαϊκη Γ.Ε. η οποία μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που έγινε στην έδρα της επικράτησε 3-0 του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς.

Στον μικρό τελικό η ομάδα της Αλυκών Ναυπλίου επικράτησε με 3-0 σετ κατακτώντας την 3η θέση στο Final-4, της αντίστοιχης ομάδας της Νεμέας, η οποία έκανε την παριενική εμφάνιση σε τελική φάση πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα του μεγάλου και μικρού τελικού ήταν:

Α.Σ. Νεμέας –Παναχαϊκή Γ.Ε.: 0-3,

Α.Ο. Αίολος Αγυιάς – Α.Ο. Αλυκών: 3-1

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ για το συγκεκριμένο τουρνουά αναφέρει:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές τους, για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν, αλλά και στους φιλάθλους, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν (στην πλειονότητα γονείς των αθλητριών), που βρέθηκαν στο γήπεδο και  δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να χειροκροτούν και να ενθαρρύνουν τις ομάδες τους.

Το πρωί του Σαββάτου οι αποστολές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, το «Σπίτι του Νερού» που βρίσκεται πλησίον του Κάστρου της Πάτρας, συνδέοντας τον αθλητισμό  με τον πολιτισμό και την διαπαιδαγώγηση.Επίσης κατά τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε διαφημιστικό banner και έντυπο υλικό για την Εθελοντική Αιμοδοσία, στέλνοντας το κοινωνικό μήνυμα προσφοράς ζωής.

Ως Ένωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Διοικητικά Συμβούλια των ομάδων της Παναχαϊκης Γ.Ε. και του Α.Ο. Αίολος Αγυιάς, για την φιλοξενία της διοργάνωσης.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ