1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2016 13:00

Η νίκη των γυναικών του ΠΑΟΚ (photos)

Θεσσαλονίκη.Γιώργος Γκολέμας.
Για την έκτη αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ του τρίτου ομίλου, ο ΠAOK νίκησε τον Μυγδονιακό με σκορ 3 – 0 στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του ΔΑΚ Μυγδονίας.


Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ σ’ όλες τις θέσεις με καλές και έμπειρες αθλήτριες και είναι το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα. Ο Μυγδονιακός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε καθώς έχασε με σκορ 3 – 0. 
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού φανερά τρακαρισμένα δεν μπόρεσαν να πιάσουν την καλή απόδοση προηγούμενων αγώνων τους και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Η προπονήτρια Άντζυ Τρύψια δοκίμασε αλλαγές παικτριών, εσωτερικές αλλαγές θέσεων αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικές δυνατότητες και στόχους. Ο πρωτοεμφανισθείς σε εθνική κατηγορία Μυγδονιακός πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και στόχος είναι μία θέση στην τετράδα.

Τα σετ: 25-15, 25-18 και 25-19. Διάρκεια: 63΄λεπτά

Πολύ καλή η διαιτησία παρά την κρισιμότητα του αγώνα των Χριστόδουλου Σιμίδη και Θεολόγου Λιοτόπουλου. Σημειωτής: Δωροθέα Εμμανουηλίδου.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελ, Μποσταντζόγλου Ελ, Πρόνινα Χριστ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή  Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία (λ), Καραντάκη Δήμ, Πατέλη Λίτσα, Φούρα Ξανθή, Καραγιαννίδου Λαμπρ.
ΠΑΟΚ.: (Ιωαννίδης Κων/νος) Κοτέογλου Μ. (C), Velikova M., Παπαφωτίου Ε., Πλούμη Α., Καντούρη Χ., Λεωνιδάκη Ε., Καραπαλίση Ε. (λ), Νικολαϊδου Σ. (λ), Κουσιδώνη Β., Κολτσιάκη Σ., Μαλακίδου Ε., Μπουζίκα Γ., Βαρδοπούλου Α., Αργυρίου Ε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Ιωαννίδης μας δήλωσε: Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την σοβαρότητα της ομάδας μου. Προχωράμε σταθερά βήμα – βήμα με απώτερο σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Α2 χωρίς ήττα.

IMG_9759.jpgG.G_.jpgIMG_9772.jpgG.G_.jpgIMG_9793.jpgG.G_.jpgIMG_9764.jpgG.G_.jpgIMG_9786.jpgG.G_.jpgIMG_9778.jpgG.G_.jpgIMG_9801.G.G_.jpgIMG_9804.jpgG.G_.jpgIMG_9742.jpgG.G_.jpgIMG_9757.jpgG.G_.jpgIMG_9762.jpgG.G_.jpgIMG_9770.jpgG.G_.jpgIMG_9733.jpgG.G_.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ