1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 20:14

Νέα αρχή για τον Κόροιβο

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Κοροίβου Αμαλιάδας. Την Τετάρτη 31/8/2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του αντρικού τμήματος.
Την Τρίτη 6/9/2016 το αντρικό τμήμα του συλλόγου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας που συμμετέχει. Η ομάδα θα στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο σε Αμαλιαδαίους αθλητές με το ρόστερ να συμπληρώνεται από 7 δεκαεξάχρονους που προέρχονται από τις ακαδημίες. Οι στόχοι όμως δεν παύουν να είναι πρωταγωνιστικοί. Τα ηνία της ομάδας θα έχει ο Ανδρέας Γκρουμούσας με βοηθό του τον Γιώργο Σωτηρόπουλο. Ο Νίκος Καστανάς θα αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας, ο Κώστας Λοχοβίτης γιατρός και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας.

Όσον αφορά το ρόστερ, πασαδόροι για τη νέα σεζόν θα είναι οι Σταύρος Παναγιωτάρας, Κώστας Σπυρόπουλος και Βασίλης Αϊβαλιώτης. Ο Φώτης Παναγιωτάρας και αρχηγός της ομάδας, ο Γιάννης Μαυροειδής, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Ανδρέας Σάκκος και ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας θα είναι οι ακραίοι ενώ κεντρικοί οι Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Παναγιώτης Τσαούσης, Φώτης Νικολόπουλος και Κώστας Μαρτζάκλης. Στη θέση του διαγώνιου ο Διονύσης Μαυροειδής ενώ λίμπερο οι Παναγιώτης Μιχόπουλος και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Τη Δευτέρα 12/9/2016 οι ακαδημίες του συλλόγου θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο ενώ την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσουν και τα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων του συλλόγου. Προπονητής των κορασίδων και των παγκορασίδων θα είναι ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, των παμπαίδων και των παγκορασίδων ο Σωτηρόπουλος Γιώργος ενώ των παίδων ο Ανδρέας Γκρουμούσας. Τις ακαδημίες θα προπονούν η Μαριέττα Γεωργακοπούλου και ο Φώτης Παναγιωτάρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ