1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 15:10

Μπήκε στο γήπεδο ο Θρίαμβος

Την «πρώτη» της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Θρίαμβος στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου, υπό την επίβλεψη της προπονήτριας Λίας Μήτση, αλλά και της Σοφίας Κιορπέ σε… διπλό ρόλο, αφού είναι team manager αλλά και υπεύθυνη εκγύμνασης της ομάδας.
Στο «πρώτο» κάλεσμα απουσίαζε μόνο η Μαντώ Μαρτίνη, η οποία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση το πρωί της ίδιας μέρας με την ομάδα κορασίδων.

Αναλυτικά οι 16 παίκτριες που συμμετείχαν:

Πετρουλάκη Κατερίνα, Κοκλανάκη Σοφία, Χριστοδούλου Έλενα, Τσαβδαρίδου Τέτα, Λυμπεροπούλου Χαρά, Βερνάδου Άννα, Στρατίκη Κατερίνα, Σταμάτη Γωγώ, Εικοσπεντίδου Ιωάννα, Δρούγκα Έλενα, Πεδουλάκη Δανάη, Καρκούλια Αιμιλία, Κριτσάλη Ευαγγελία, Μπενέτση Δάφνη, Δριβαλιάρη Ελίνα, Μανιωτάκου Γωγώ.

Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας και ο έφορος Θοδωρής Δριβαλιάρης.

Η νέα προπονήτρια του Θριάμβου, Λία Μήτση, μίλησε στο thriamvoshaidariou.gr ενόψει της νέας χρονιάς και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ.

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα, η γνωριμία και ταυτόχρονα το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Θεωρώ και πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, αποτελούμενο από ένα πολύ καλό αριθμό παικτριών. Στο δυναμικό μας προς το παρόν είναι 16 κορίτσια και συμπληρώνονται από κορασίδες που είναι ταλέντα.

Με τη βοήθεια και τη στήριξη της διοίκησης, ελπίζουμε φέτος να έχουμε μια πολύ καλή πορεία.

Ελπίζω μόνο να είμαστε υγιείς, να έχουμε δύναμη και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που θα έχουμε σαν πρόκληση μπροστά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ