1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2016 17:29

Ο Τσιακμάκης νέος προπονητής στον Έβρο Σουφλίου και προετοιμασία στις 29 Αυγούστου

Ο Παναγιώτης Τσιακμάκης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Έβρου Σουφλίου. Παράλληλα στην ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρουν πως η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 29 Αυγούστου για όλα τα τμήματα. Αναλυτικά:

«Ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Παναγιώτη Τσιακμάκη. Ο πολύπειρος τεχνικός ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα Σουφλιώτης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας μας κι αφού συνομίλησε με την διοίκηση, ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία όπου και θα αναλάβει την ομάδα των γυναικών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 διαδεχόμενος τον κ. Τάσιου Γιωργο.

Η έναρξη προετοιμασίας των ομάδων του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 29 Αυγούστου!

Οι ομάδες μας όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους είναι: η ομάδα των ανδρών, παίδων και παμπαίδων με προπονητή κ. Νίκο Μούχλια, η ομάδα των γυναικών με τον νέο της προπονητή κ. Παναγιώτη Τσιακμάκη, οι ομάδες κορασίδων και πανκορασίδων με προπονητή τον κ. Γεώργιο Τάσιου και οι ακαδημίες με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Κάβουρα οι οποίες θ' αρχίσουν προετοιμασία λίγο αργότερα μετά και την εγγραφή των νέων μελών.

tsiakmakis

Σχετικά άρθρα

  • Πέρασε δύσκολα η Ορεστιάδα από το Σουφλί του Μούχλια
    «Σκούρα» τα βρήκε η Ορεστιάδα στο Σουφλί από τον τοπικό ΑΣΑ Έβρου στην αναμέτρηση του Έβρου για τη Β΄φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκης με βασική τη νέα γενιά αθλητών επικράτησε δύσκολα 3-1 της αξιόμαχης ομάδας του Σουφλίου που ηγείται ο Νίκος Μούχλιας και αγωνίζεται και ο υιός του Βασίλης.
  • Χανιά, Κύδων, Λαμία, Δράμα, ΑΓΣΙ, Άρης, Αίας, Βύρωνας, Ιωνικός Ν.Φ και Πορφύρας προκρίθηκαν στον Γ΄γύρο
    Τα Χανιά, ο Κύδων Χανίων, ο ΓΣ Λαμία, ο ΓΣ Δράμας, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο Άρης, ο Αίαντας Ευόσμου, η Ένωση Βύρωνα, ο Ιωνικός Ν.Φ.  και χθες ο Πορφύρας προκρίθηκαν στον Γ΄γύρο του Κυπέλλου γυναικών μετά τους αποψινούς αγώνες νοκ άουτ. Κλειστό βρήκαν οι ομάδες το Ζηρίνειο και δεν έγινε η αναμέτρηση Γκράβα - ΖΑΟΝ κι έτσι στην αυριανή κλήρωση της Γ΄φάσης θα μπει στην κληρωτίδα η «νικήτρια του αγώνα». Όπως και στους άνδρες οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους καθώς νίκησαν στους 8 από τους 10 αγώνες και ένας αναβλήθηκε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ