1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2016 13:25

Ανανεωμένο το Κουκάκι

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της νεας χρονιάς για τη γυναικεία ομάδα του Κουκακίου. Η προετοιμασία είναι σχεδιασμενη να ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και προπονητής της ομάδας παραμένει για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Κερκινές.
Με τον βασικό κορμό να παραμένει ίδιος, έγιναν αρκετές προσθήκες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την επίτευξη των στόχων της νεας χρονιάς.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι:

Κάσσια Γούναρη (Πασαδόρος- Ανενεργή 2 χρόνια)

Μαίρη Παπαγεωργίου (Πασαδόρος απο Πανελλήνιο Γ.Σ.)

Σιμπέλ Ρασίμι (Πασαδόρος Ανενεργή 2 χρόνια)

Γεωργία Κανδυλιάρη (Διαγώνιος απο ΑΣ Ηλιούπολης)

Χλόη Μάντζαρη (Ακραία απο ΓΑΣ Χολαργού)

Άλκηστις Δεμπεγίωτη (Ακραία απο ΓΑΣ Χολαργού)

Αλμήνη Σέρτσου (Κεντρική απο Παναθηναϊκό)

Ζήνα Σωτηροπούλου (Ακραία απο Πανελλήνιο Γ.Σ.)



Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις διοικήσεις του ΓΑΣ Χολαργού, του Πανελληνίου Γ.Σ. και του ΑΣ Ηλιούπολης για την άψογη συνεργασία μας.



Απο την ομάδα αποχώρησαν οι: Νάντια Χρυσομαλλίδη (ΑΕ Γκράβας), Ζωή Νικολαϊδου (ΑΕ Γκράβας), Άννα Μαρία Περάκη (ΠΟΚ Εσπερος), Δώρα Κούτσικου (Ε.Σ. Νέας Μάκρης), Γιώτα Σταθεροπούλου (ΑΣΠ Σάλαμμον), Ελευθερία Μπερέτη (ΑΟ Κωφών).

Σχετικά άρθρα

  • Εκπληκτική ανατροπή του ΑΟ Δεξαμενής στο Κουκάκι
    Εκπληκτική νίκη για την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής κόντρα στον ΠΑΟ Κουκακίου, 4 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος για την Τοπική Κατηγορία 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
  • Περίπατο το Κουκάκι με τη Σχολή Μωραΐτη
    Χωρίς προβλήματα και με τη συνολική διάρκεια των σετ να μη ξεπερνάει τη μια ώρα (59 λεπτά), το Κουκάκι επιβλήθηκε της Σχολής Μωραϊτη με 3-0 σετ για την 14η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
  • Νίκη-ανατροπή για το Κουκάκι με Παρλά
    Δύσκολη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής απέναντι στη νεανική ομάδα της Νήαρ Ήστ για την τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ.



  • Η... επιστροφή της Σοφίας Ιορδανίδου κόντρα στο Κουκάκι
    Συγκλονιστικός αγώνας και μεγάλη ανατροπή για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου. Ο αγώνας Κουκάκι-Χαλκίδα ήταν συγκλονιστικός και επιφύλασσε μεγάλη ανατροπη.
  • Μιλάει... κυπριακά το Κουκάκι
    Την απόκτηση της Κύπριας ακραίας Ανθής Πάρλα ανακοίνωσε το Κουκάκι. Η 22χρονη Πάρλα έχει αγωνιστεί στην Ανόρθωση και είναι φοιτήτρια της Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ