1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2016 18:32

Δύο νέα πρόσωπα στις γυναίκες του ΑΟΝΑ

Η Αργυρούπολη ανακοίνωσε την απόκτηση των Ηλέκτρα Κομνηνού (πασαδόρος), Καφίρη Μαρίτα (κεντρική) για τη νέα χρονιά και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής.
Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης του ΑΟΝ Αργυρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με της αθλήτριες Ηλέκτρα Κομνηνού και Καφίρη Μαρίτα.

Η Ηλέκτρα αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του Μίλωνα στην Β Εθνική κατηγορία και αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου.

Η Μαρίτα αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της ΑΕ Ρέντη στην Β Εθνική κατηγορία και αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού.

Καλωσορίζουμε την Μαρίτα και την Ηλέκτρα στην αθλητική οικογένεια του ΑΟΝ Αργυρούπολης καί τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα

  • Κατερίνα Οικονόμου: «Πιστεύω στη λέξη ομάδα»
    Με «καπετάνιο» την Κατερίνα Οικονόμου πορεύεται και φέτος η ανδρική ομάδα της Αργυρούπολης.
  • Η νίκη της Δραπετσώνας κόντρα στον ΑΟΝΑ (video)
    Δείτε στο βίντεο του nstv το ρεπορτάζ από τη νίκη της Δραπετσώνας απέναντι στον ΑΟΝ Αργυρούπολης στο πλαίσιο του ομίλου της ΕΣΠΕΔΑ για τη Β Εθνική γυναικών
  • Μια... ανάσα από τη στέψη ο ΑΟΝ Αργυρούπολης
    Νικηφόρα ξεκίνησε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης τα πλέι οφ στον όμιλο της ΕΣΠΕΔΑ για τη Β Εθνική ανδρών, αφού επικράατησε με 3-0 την Ηλιούπολη. Έτσι κράτησε τη διαφορά των 9 πόντων από την δεύτερη Πετρούπολη την οποία θα υποδεχθεί την πέμπτη έχοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
  • «Βόμβα» με Κούνα στην Αργυρούπολη
    Την απόκτηση του Νίκου Κούνα ανακοίνωσε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης που κάνει προσπάθεια να επιστρέψει στην Α2 ανδρών. Ο έμπειρος ακραίος πέρσι κέρδισε με την Κύζικο Νέας Περάμου την άνοδο στη Volley League ενώ έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα σε Α1 και Α2. Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα της Αργυρούπολης στη Β Εθνική.
  • Μέρα γιορτής για την ΕΑΠ
    Την επιστροφή της στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ γιορτάζει σήμερα η ΕΑΠ, η οποία στις 6 μ.μ. θα παίξει στο κλειστό της με την Αργυρούπολη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ