1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2015 13:24

Μέρα γιορτής για την ΕΑΠ

Την επιστροφή της στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ γιορτάζει σήμερα η ΕΑΠ, η οποία στις 6 μ.μ. θα παίξει στο κλειστό της με την Αργυρούπολη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2.
 Παιχνίδι που η ομάδα του Αρη Αγγελόπουλου θέλει να νικήσει πρώτον για να συνοδευτεί η πρώτη της παρουσία στην Πάτρα μετά από χρόνια στην Α2 Εθνική με νίκη, δεύτερον για να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας και τρίτον για ικανοποιήσει τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΕΑΠ έχουν κάνει κινητοποίηση για το παιχνίδι έχοντας κάνει επισκέψεις σε σχολεία της συνοικίας και μοιράζοντας προσκλήσεις, ενώ πριν από την έναρξη και στη διάρκεια των τάιμ-άουτ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς το Χορευτικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της ΕΑΠ στην επιστροφή της στην Α2 Εθνική και είναι γιορτή» δήλωσε ο Αρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Όμως πρέπει να κυνηγήσουμε νίκη και τρίποντο απέναντι σε μια κλασική ομάδα από την Αθήνα. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο».

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Αρης Αγγελόπουλος είναι οι Κάββουρας, Σαρακίνης, Μούρτζης, Πατρινός, Δασκαλόπουλος, Κανελλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Γεωργιόπουλος, Σύρος, Καραγιώργος, Μακρυγιάννης, Γιαννούτσος, Ρηγάκος, Δρακόπουλος.

Pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ