1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2016 22:02

Δύο μεταγραφές για το Πειραματικό

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του Πειραματικού, με τις Ρούλα Μπουρνή, Τάνια Κολοκοτρώνη να συνεχίζουν την καριέρα τους στην ομάδα του Πειραματικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βιογραφικό των δύο αθλητριών:

Ο Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες Μπουρνή Ρούλα και Κολοκοτρώνη Τάνια.

Η Μπουρνή Ρούλα είναι γεννημένη το 1987 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας έχοντας μεγάλη εμπειρία με τη Νέα Γενέα Ασβεστοχωρίου της οποία υπήρξε αθλήτρια για σειρά ετών. Η Ρούλα, που πέρσι αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του γυναικείου μας τμήματος στην προσπάθεια του για διάκριση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κολοκοτρώνη Τάνια είναι γεννημένη το 1988 και αγωνίζεται ως διαγώνιος και ως κεντρικός. Η Τάνια, που αγωνίστηκε στη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και στον Πειραικό στην Αθήνα αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του γυναικείου μας τμήματος.

Ο Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια του Συλλόγου μας και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ