1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2019 15:29

ΕΠΕΣΘ: Στην Β΄εθνική γυναικών επέστρεψε το Πειραματικό

Τον τίτλο του πρωταθλητή Α' τοπικής γυναικών της ΕΠΕΣΘ, κατέκτησαν οι παίκτριες του Πειραματικού, οι οποίες πριν από λίγες μέρες, επικράτησαν εκτός έδρας στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ με 1-3 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα.

Οι νικήτριες τελείωσαν μια σπουδαία χρονιά με απολογισμό 23 νίκες και 1 ήττα.Είχε προηγηθεί στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, η νίκη απέναντι στην ομάδα του Δ.Α.Σ.Ω με 3-2 που έδωσε ουσιαστικά την άνοδο και την επιστροφή στη Β' Εθνική για την ομάδα του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, μετά από 1 χρόνο.

Αυτό ήταν το 3ο πρωτάθλημα Α' Τοπικής για το Πειραματικό, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά του 1995 και του 2014 και το 11ο συνολικά για το σύλλογο.

Απόλλων Καλαμαριάς-Πειραματικό 1-3 Τα σετ: (15-25,25-11,21-25,23-25) 

 Η συνθεση του Πειραματικού

  ( Γιαμακίδης): Σαλταφερίδου, Ζίκου, Θωμοπούλου, Στούμπου,Καψαχείλη,Παπαγρηγορίου/ Σιούλα,Προδρομίδου,Καφαλτζή,Νέτζα,Γουναροπούλου, Τσουμάνη, Κεπεσίσου (λ), Καμπούρη (λ))

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ