1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2016 15:12

Η Βαμβακούση στον Απολλώνιο

Στην απόκτηση της Άντζελας Βαμβακούση προχώρησε ο Απολλώνιος. 



 

Η συριανή λίμπερο έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Σύρου, Πανιώνιο, Ηλιούπολη, Τράχωνες, Παναθηναϊκό και ΖΑΟΝ. Φέτος θα ενισχύσει την ομάδα του Απολλώνιου Κερατσινίου στον όμιλο της ΕΣΠΕΔΑ στη Β Εθνική. 

 

4 σχόλια

  • Comment Link Πικρη αληθεια Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 10:42 posted by Πικρη αληθεια

    Volleyfun θα συμφωνησω με μια μικρη επισημανση,λογω ελλειψης παιδίας και.........Ελληνικης νοοτροπιας η οποιου μεγεθους ακομα και η ελαχιστη δημοσιοτητα κανει και ζημιες,ΟΧΙ δεν χρειαζεται και δεν με ενδιαφερει σαν φιλαθλο να μαθω οτι καποια Βαμβακουση πηγε στον Απολλωνιο αλλα ουτε οτι καποια Φακοπουλιδου πηγε στο Μαρκοπουλο -με το καποια δεν τις υποτιμω,βαζω τα πραγματα στην σωστη διασταση -χρειαζεται οι μικρες με το κεφαλι κατω και οι συλλογοι με υπομονη-επιμονη και οργανωση να δουλεψουν σκληρα.

  • Comment Link Volleyfan Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 22:44 posted by Volleyfan

    Δεν ξέρουμε τι θέλουμε σ' αυτή τη χώρα, από τη μία γκρινιάζουμε που δεν έχουμε δικές μας παίκτριες της προκοπής, από την άλλη όμως αν πάνε να ασχοληθούν με μία κατώτερη κατηγορία -αλήθεια από πού προέρχονται οι παίκτριες της Α1; Φύτρωσαν σ' αυτή την κατηγορία; - , χλευάζουμε... Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη κοπέλα τί ικανότητες έχει και πού μπορεί να φτάσει, αλλά όσο δεν δίνουμε ευκαιρία σε παίκτριες "κατώτερης" κατηγορίας που έχουν προοπτικές να βελτιωθούν και να ακουστούν, μην περιμένετε να έχουμε σταθερές ομάδες που να μπορούν να στηριχτούν σε Ελληνίδες παίκτριες -και από ξένες, αλλά ο κορμός να βασίζεται σε ελληνίδες-. Θέλουμε το γρήγορο και το έτοιμο, ενώ έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες μας και να ψάχνουμε για ταλέντα και άτομα που έχουν μέλλον!!! Κρίμα, η αντίληψή μας δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα γι' αυτό και δεν πάμε μπροστά.

  • Comment Link plan tan ran Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 07:01 posted by plan tan ran

    1/ Ο Απολλώνιος είναι ιστορικο σωματειο, αν θες ξεστραβώσου

    2/ Αμα το εστειλαν στο site καλα κάνουνε και το δημοσιευουν

  • Comment Link ran tan plan Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 16:57 posted by ran tan plan

    H κατω ραχουλα με πια λιμπερο παιζει ???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ