1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 17:46

Επίθεση του Αστέρα Νίκαιας στον Άρη Αμφιάλης: «Μεταγραφή για πέντε μπάλες»

Με επιστολή του, ο Αστέρας Νίκαιας επιτίθεται στον Άρη Αμφιάλης για μια αθλήτρια. Ο Αστέρα που προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, κατηγορεί την ομάδα της Αμφιάλης ότι «κρατάει αιχμάλωτη» μια αθλήτρια που δεν υπολογίζει και ζητά αποζημίωση σε… μπάλες για να την αφήσει να πάρει μεταγραφή.

 

«Ο Αστέρας Νίκαιας έχει αποδείξει σε αυτό το χρονικό διάστημα που υφίσταται ως Αθλητικός Όμιλος ότι δημιουργήθηκε από την αγάπη του προς το άθλημα, τον υγιή ανταγωνισμό και την δημιουργία αθλητών που θα αγαπάνε το βόλεϊ, τον αθλητισμό, θα έχουν ήθος, ευγένεια και σεβασμό για τους γύρω τους! Επίσης στόχος του συλλόγου είναι να αξιοποιεί το ταλέντο του κάθε παιδιού και αθλητή του στο έπακρο με σωστές επιστημονικές μεθόδους και ΟΧΙ εμπειρικές τεχνικές εκγύμνασης που όπως έχει αποδειχθεί είναι παρά πολύ επικίνδυνες για το σώμα του αθλητή!

Όλα αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο, στα λόγια που μπορούν να πουν και να μην πουν οι "αντίπαλοι" μας και στο ότι ο Σύλλογος μας έχει την μικρότερη συνδρομή που υπάρχει στο χώρο του βόλεϊ παρέχοντας στα παιδιά την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την προπόνηση τους με δικό τους υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εξοπλισμό για ειδικότερες ασκήσεις πάνω στο άθλημα μας! Όλα αυτά που αναφέρουμε παραπάνω είμαστε σίγουροι ότι είναι πλέον γνωστά στο χώρο του βόλεϊ.

Επίσης θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι θα λέμε τις απόψεις μας, θα χειροκροτούμε με θέρμη τα θετικά αλλά και θα καταγγέλλουμε τα αρνητικά γεγονότα που αφορούν τον αθλητισμό στο χώρο μας.

Αυτός ο πρόλογος όμως γίνεται για να επισημάνουμε κάποιες συμπεριφορές που αντιμετωπίσαμε ως Σύλλογος αυτή την περίοδο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το γυναικείο μας τμήμα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στην τοπική κατηγορία 2 για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Σύλλογος μας έκανε κάποιες μεταγραφές κάνοντας συμφωνίες με τους συλλόγους: Α.Ε Ρέντης, Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ. Ελευθέριος, Α.Ο. Αιγάλεω & Αίολος Ταύρου με τους οποίους είχαμε ξεκάθαρες και λογικές συζητήσεις στα πλαίσια του κοινού καλού για την κάθε αθλήτρια αλλά και των συλλόγων μας και τους ευχαριστούμε πολύ για τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό με τον οποίο μας συμπεριφέρθηκαν και ευχόμαστε ότι και εκείνοι από την μεριά τους θα έχουν την ίδια άποψη για τον Α.Ο. Αστέρα Νίκαιας και τους ανθρώπους του.

Είναι άξια απορίας και θέλουμε να καταγγείλουμε την συμπεριφορά του Άρη Αμφιάλης όταν ενδιαφερθήκαμε να εντάξουμε στο δυναμικό του Συλλόγου μας μία αθλήτρια που το δελτίο της είναι εγγεγραμμένο στο Σύλλογο τους η οποία έχει σταματήσει να παίζει βόλεϊ εδώ και ένα χρόνο λόγο του ότι δεν ένιωθε καλά στο Σύλλογο τους και αποδεδειγμένα δεν την υπολόγιζε η προπονήτρια της. Όταν λοιπόν ζητήσαμε την αθλήτρια η οποία ξεκάθαρα θέλει να έρθει να ξαναπαίξει βόλεϊ και να αθληθεί (γιατί αυτό έχει σημασία όταν κανείς ερασιτεχνικό αθλητισμό για όσους το έχουν ξεχάσει) οι άνθρωποι του Άρη Αμφιάλης και η προπονήτρια τους μας μετέφεραν ότι ζητάνε να τους δώσουμε 5 μπάλες σαν αντάλλαγμα!!!!!! (Επί λέξη και η κυρία Γαβαλά Μαρία από τη διοίκηση αλλά και η προπονήτρια, μας είπαν ότι το Δ.Σ του Άρη Αμφιάλης αποφάσισε ότι για κάθε αθλήτρια που θα θέλει να φύγει, ο σύλλογος τους θα ζητάει 5 μπάλες (δηλαδή τουλάχιστον 250 ευρώ) και αυτό το αναφέρουμε για να μην απαντήσει λανθασμένα κάποιος στην επιστολή αυτή και εκτεθεί ανεπανόρθωτα!)

Δηλαδή ένας σύλλογος που λέγεται ερασιτεχνικός, που του εμπιστεύονται οι γονείς να διδάξει στα παιδιά τους αθλητισμό, ήθος, ευγένεια και σεβασμό ζητάει ανταλλάγματα για να αφήσει μία κοπέλα 20 ετών να ξαναπαίξει βόλεϊ, να αθληθεί και να γεμίσει τον ελεύθερο της χρόνο κάνοντας το χόμπι της και πάνω από όλα κάνοντας καλό στην υγεία της! Μία αθλήτρια που ο Άρης Αμφιάλης δεν την έμαθε βόλεϊ, την πήρε χωρίς ανταλλάγματα, δεν της έδινε κανένα αντίτιμο ως αμοιβή για να μπορέσει να επικαλεστεί ότι έχασε χρήματα από την παρουσία της αθλήτριας στην ομάδα του και όπου η ίδια ή αθλήτρια δεν χρωστάει τίποτα στο σύλλογο αυτό!

Ο Αστέρας Νίκαιας δεν δημιουργήθηκε για να κοιτάει μόνο τον συμφέρον του ως σύλλογος αλλά πρωτίστως τον ενδιαφέρει να προάγει τον αθλητισμό στη νεολαία μας επειδή πρέπει να συνεχίσει ο αθλητισμός να ενδιαφέρει τα παιδιά και να τα απομακρύνει από τους πολλούς πειρασμούς που υπάρχουν και μπορεί να αποβούν μοιραίοι για τη ζωή τους. ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε πως αντιμετωπίζουμε τους αθλητές μας γιατί πάνω από όλα είναι παιδιά και άνθρωποι που κάνοντας το άθλημα υγιές παράλληλα μας τιμούν που διάλεξαν τους συλλόγους μας για να πορευτούν με αυτούς.

Στον Άρη Αμφιάλης αυτό που έχουμε να πούμε επίσημα είναι ότι δεν δεχόμαστε να μπούμε σε κανένα παζάρι για ένα παιδί που θέλει να αθληθεί και για το οποίο ο σύλλογος τους δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω του. Αποτελεί μεγάλο θράσος να προτάσσουν τη γραφειοκρατία για να κερδίσουν από την αθλήτρια. Επίσης ελπίζουμε να αλλάξουν νοοτροπία γιατί υπάρχουν δυστυχώς γονείς που τους εμπιστεύονται το μέλλον των παιδιών τους και πολύ περισσότερο υπάρχουν αθλήτριες που φέρνουν τα δελτία τους στον σύλλογο τους χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα ότι γίνονται "αιχμάλωτες" στην όποια αξίωση θα έχουν από αυτές όταν θελήσουν να μετεγγραφούν σε κάποιον άλλο σύλλογο για να συνεχίζουν να παίζουν το άθλημα που αγαπούν.

Επισημαίνουμε τα παραπάνω για να προσέχουν πλέον οι αθλήτριες που πάνε τα δελτία τους για να μπορούμε όλοι μας να χαιρόμαστε τους αθλητές που παίζουν το άθλημα μας, να τους βλέπουμε να διασκεδάζουν και να χαμογελάνε!»

15 σχόλια

  • Comment Link volley is bitch Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 05:26 posted by volley is bitch

    Ποσ κάνοις αίτση για παίνται μπάλλλαις. Θα μας τραιλάνις με τυν ψεφτο-ηδεολωγοία σου.
    Αλού δήνης ανταλλλάγματα και το θεορύς ιθηκώ, με τον Άρη ώμος τραιλέναισε.

  • Comment Link volley is bitch Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 05:17 posted by volley is bitch

    ντρέπομε
    ντρέπεσε
    ντρέπετε
    ντρεπόμασται
    ντρέπεσται
    ντρέποντε

    Παιδιά, αυτή τη ορθογραφία στην κλίση του ρήματος ειλικρινά δεν την ήξερα. Τι στο διάολο μας μαθέναναι στα σχολεία τότε;

  • Comment Link volley is passion Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 12:58 posted by volley is passion

    ρε φιλε σταματα επιτελους να μας το παιζεις ιδεολογος και να επιτιθησε σε μικρους συλλογους που ουτε τα βασικα δεν εχουν και παλευουν με νυχια και με δοντια να διατηρισουν τις ομαδες τους μονο και μονο γιατι αγαπανε αυτο που κανουν... μπαλες σου ζητανε!!! λες να τις θελουν για την παραλια ???? ελεος πια!!! σε αλλους συλλογους οπως λες εδωσες ποιος ξερει ποσα για να αποκτησεις παιχτριες (και οι συλλογοι που αναφρερεις δεν ειναι μικροι) οι μπαλες σε ενοχλησαν τοσο πολυ πια!!!

  • Comment Link στα συννεφα Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 22:19 posted by στα συννεφα

    Την μία μας λες ντροπη να δινονται ανταλλαγματα, την αλλη παραδεχεσαι οτι και εσυ για να παρεις αθλητριες απο αλλο σωματειο εδωσες .... Αποφάσισε μας εχεις μπερδεψει .... Ειναι ή δεν ειναι ΝΤΡΟΠΗ???

  • Comment Link Παναγιωτης Μαρουλης Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 20:34 posted by Παναγιωτης Μαρουλης

    Ή συζητηση σταματάει από εμένα....δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθώ να βάλω μυαλό στον ΚΑΝΕΝΑ και στον οποιοδήποτε θρασύδειλο!!!Καλή συνέχεια στις ομάδες σας και μία συμβουλή από κάποιον που έχει και πέντε γνώσεις παραπάνω(πιστοποιημένα και όχι "γυαλατζι")...αν συνεχίζεται έτσι...οι σύλλογοι σας που κάποιοι ίδρυσαν με αγάπη για τον αθλητισμό πολλά χρόνια πριν από εσάς...θα μικρυνουν έως και θα εξαφανιστούν....αλλάξτε μυαλά παρακαλώ!!!Καλό καλοκαίρι...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ