1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-09-2015 12:00

Επισκέψεις στην προπόνηση της Άρτας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Άρτας που περιελάμβανε περισσότερο φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση και όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κανένα απρόοπτο ικανοποιώντας τον προπονητή της ομάδας Αποστόλη Πορτοβάρα.
 Παρόντες σε κάθε προπόνηση ήταν οι Νίκος Κραψίτης, Γεώργιος Σαλεμής, Νίκος Καλλιμάνης, Αλέξανδρος Καραβασίλης, Κέρι Τσίνα, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Λάμπρος Αθανασίου, Δημήτρης Αθανασίου, Χριστόφορος Γιώτης, Μάξιμος Παπανικολάου, Ανδρέας Ρίζος, Γιάννης Αθανασίου, ενώ σταδιακά ενσωματώθηκαν οι Λέο Σάνκα, Φάνης Κομζιάς και Στάθης Μπίκας.

Το παρών στην τελευταία προπόνηση έδωσε και ο Παντελής Αγγέλης που αγωνίζεται στην Α1 και τον Παναθηναϊκό, ένα παιδί που δεν ξεχνάει τον τόπο του, τον προπονητή του και την ομάδα. Ο Παντελής έδωσε και τις δικές του συμβουλές στα νέα παιδιά της ομάδος λέγοντας «δουλέψτε σκληρά, ακούτε τον προπονητή σας που είναι ότι καλύτερο έχει ο χώρος μας και είμαι σίγουρος για την επιτυχία σας».

Από Τρίτη οι αθλητές θα μπουν στο γήπεδο, δουλεύοντας σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με τον χρόνο να είναι σύμμαχός μας, αφού οι υποχρεώσεις των Ανδρών ξεκινάνε στις αρχές Νοεμβρίου. Νωρίτερα υπάρχει το Κύπελλο όπου η Άρτα δήλωσε συμμετοχή και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, αλλά αυτά τα παιχνίδια ο προπονητής τα βλέπει σαν ξεμούδιασμα, με το αποτέλεσμα να μην έχει τόσο σπουδαία σημασία. Στο Κύπελλο όπου δηλώσαν συμμετοχή 5 ομάδες και εκτός της Άρτας είναι Κωστής Παλαμάς, Αναγέννηση Άρτας, Φιλαθλητικός Πρέβεζας, Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ