1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2015 14:02

Vintage μεικτό από την ΕΣΠΕΔΑ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά αγώνες βόλεϊ για  αθλητές-τριες  για ηλικίες από 20 ετών και πάνω. Μία ξεχωριστή και  ιδιαίτερη πρωτοβουλία,  στην οποία όλοι οι φίλοι του βόλεϊ  που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα μπορούν να συμμετάσχουν.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως και 9 Οκτωβρίου 2015 για τις μικτές ομάδες) για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν στο site της  Ένωσης www.espeda.gr  ενότητα «Προκηρύξεις» και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στα τηλ. 2109402078, 2109400687.

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα της Ένωσης, ξεκινά με  αγώνες για τις μικτές ομάδες με στόχο την προβολή και διάδοση του αθλήματος, άλλωστε ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και μια υγιής διέξοδος από τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας μας. Φιλοδοξία μας η ενθάρρυνση όλων να γνωρίσουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Με νέα ονομασία τουρνουά βόλεϊ «vintage μικτό» που συνδυάζει το παλιό και αυθεντικό με την υψηλή αισθητική, ξεκινάμε και πάλι τα τουρνουά με τις μικτές ομάδες με στόχο μεγάλο αριθμό συμμετοχών για όλους όσοι επιθυμούν μέσω του αθλήματος να βρεθούν στα αθλητικά παρκέ και να νιώσουν την απόλαυση της συμμετοχής στο ομαδικό αυτό άθλημα και μια διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα της εποχής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι αγώνες vintage ανδρών και γυναικών.

Ελάτε να ξεπεράσουμε τα σύνορα της Ένωσης με συμμετοχές από όλη την Αττική και όχι μόνο και να φέρουμε σε επαφή όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το άθλημα του βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ