1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-09-2015 19:26

Ανοίγει πανιά η ανδρική ομάδα των Ιώνων

Στο προσεχές πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ θα κάνει την επανεμφάνισή της η ανδρική ομάδα των Ιώνων μετά από απουσία ενός έτους, καθώς πραγματοποιήθηκε φέτος ανασύσταση του τμήματος.
Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 16 αθλητές και πρόκειται για ένα κράμα έμπειρων αθλητών και αρκετών νέων ταλαντούχων παικτών, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για το βόλεϊ και στόχο τη δημιουργία μιας όμορφης παρέας και ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Ο ερχομός του προπονητή, Μάκαρη Ηλία, σε συνεργασία με τους υπευθύνους των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου και τη διοίκηση, γεννά σημαντικές προσδοκίες στην ομάδα των Ιώνων.

Η δημιουργία ανδρικού τμήματος ήταν διακαής πόθος των ανθρώπων του συλλόγου, που διατηρεί γυναικείο τμήμα στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ ο στόχος για την εφετινή χρονιά είναι να καταφέρει να εδραιωθεί στην κατηγορία και γιατί όχι... να πρωταγωνιστήσει. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολύ ευχάριστο κλίμα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ