1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2015 12:38

Η Σαμπάνη στον Απόλλωνα

Μεταγραφική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης που απέκτησε την ακραία Άρτεμις Σαμπάνη. Η έμπειρη ακραία δεν αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε, αλλά έχει μεγάαλη εμπειρία και μπορει να παίξει με την ίδια ευκολία σαν διαγώνιος. Έχει αγωνιστεί σε  Θρίαμβος, ΖΑΟΝ, ΦΟ Βριλησσίων, Αιγάλεω, Πανιώνιο και Φοίνικα Σύρου.



«O Γ.Σ 'ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ' ανακοινώνει την συνεργασία του τμήματος βόλεϊ γυναικών με την αθλήτρια ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΑΜΠΑΝΗ που θα αγωνίζεται με την ομάδα μας ώς ακραία για την νέα περίοδο.

Η Άρτεμις έχει γεννηθεί το 1984, και ξεκίνησε το βόλεϊ το 1996 από τον Γ.Σ Κυψέλης. Ιδιαίτερα έμπειρη παίκτρια, με ύψος 1,81 αγωνίζεται με ευκολία ως ακραία & διαγώνιος και προσθέτει ένα εξαιρετικό αβαντάζ για την ομάδα Γυναικών του Συλλόγου μας.

Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, όπως ο Θρίαμβος, ΖΑΟΝ, ΦΟ Βριλησσίων, το Αιγάλεω, ο Πανιώνιος και ο Φοίνικας Σύρου (2012-2013)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ