1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-12-2014 13:00

Κοιτάζει Κύπελλο ο Φιλαθλητικός Λαμίας

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Φιλαθλητικός Λαμίας δεν έκανε καλή εμφάνιση και μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο σετ πήρε τελικά το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στον ΓΣ Δεσκάτης.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-22 στο πρώτο σετ.Στην συνέχεια ήρθε το ξύπνημα για την ομάδα της Λαμίας και έκανε τα απαραίτητα ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει τους 3 βαθμούς με σχετική ευκολία στο τέλος από την άπειρη ομάδα του Γ.Σ.Δεσκάτης η οποία έχει αρκετό μέλλον και νέα παιδιά στην σύνθεση της.

Επόμενο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό Λαμίας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Αργώ Βόλου την Τετάρτη στις 15:00 και το σαββατοκύριακο για την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Λάρισας στο Χαλκιοπούλειο.
Τα σετ: 1-3 (25-22 , 19-25 , 12-25 ,17-25)

Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ :Τσιάκαλος, Κοτίτσας, Χατζηζήσης, Τσούκας, Ντάβαρος, Κίτσιος, Μιχίδης, Τσιλινίκος (λ), Δρούμπουρας.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : Καλαθάς, Αναγνωστόπουλος ,Ζαρκάδας, Νικολάου, Τσουροπλής, Στάικος, Πιτσογιάννης Μαυρωνάς, Τζουβάρας (λ).


1 σχόλιο

  • Comment Link φσλ Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 13:02 posted by φσλ

    Μα καλά πόσες φορές θα παίξουνε αυτές οι δύο ομάδες για το κύπελλο;Μήπως επειδή είναι η ομάδα του προέδρου της Εσπεκελ και πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει στόν θεσμό;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ