1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-12-2014 14:00

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον Ασκληπιό

Πλούσιο ήταν αγωνιστικά το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Ασκληπιού με σχεδόν όλα τα αγωνιστικά τμήματα να δίνουν επίσημους αγώνες και με πολύ καλό απολογισμό με 3 νίκες, έναν αγώνα που κρίθηκε στα χαρτιά και μόλις μια ήττα.

Το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου ήρθε την νίκη των παίδων μέσα στο Κλειστό της Δεσκάτης με 3-1, η νίκη των κορασίδων Α΄ στο τοπικό ντέρμπι με 3-0, νίκη των κορασίδων Β΄ στα χαρτιά μια και η ομάδα της Δεσκάτης δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, ήττα των ανδρών για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής στη Λάρισα με 3-0 και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη των γυναικών στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με 3-0 στον Αμπελώνα επί του τοπικού Φιλαθλητικού.

Πρωτάθλημα παίδων
Γ.Σ. Δεσκάτης-Ασκληπιός
Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα του Ασκληπιού. Στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 6/12 επιβλήθηκε στο Κλειστό της Δεσκάτης του τοπικού Γυμναστικού με 3-1.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με γεμάτα σετ με τις 2 ομάδες να διεκδικούν την νίκησε κάθε σετ. Ο Ασκληπιός προηγήθηκε με 2-0 σετ για να πάρει τελικά τη νίκη με 3-1 μπαίνοντας με νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 20-25, 25-18, 18-25)

Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Τσιάκαλος Γ.) Δρουμπούρας, Γάλλος Χ, Τσιλινίκος, Μπίδης, Κίτσιος, Ντάβαρος, Φάκας, Μιχίδης, Τριαπλίδης.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας θ.) Θάνο, Ντούλας, Βαρδούλης, Βαρδούλης, Γραβάνης, Βήττας, Βήττας.


Πρωτάθλημα Κορασίδων
Ασκληπιός Β΄- Γ.Σ. Δεσκάτης

Ο αγώνας κρίθηκε στα χαρτιά μια και η ομάδα της Δεσκάτης δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και έτσι ο Διαιτητής αφού πέρασε η το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα έκλεισε το Φ.Α. κατακυρώνοντας το παιχνίδι στην ομάδα του Ασκληπιού με 3-0 σετ.


Πρωτάθλημα Κορασίδων
Ασκληπιός-Φιλαθλητικός Τρικάλων

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι των κορασίδων ο Ασκληπιός επί του συμπολίτη Φιλ/κου χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία. Με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με όλες τις αθλήτριες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα κορίτσια του Ασκληπιού πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ : 3-0 (25-10, 25-10, 25-16)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε, Μακράκη, Κουκουτή, Γατσά, Προβίδα, Τσιούκα, Βράκα, Γεωργίου, Παπαθεοδώρου, Χύτα.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κυριαζή Μ.) Ζαφειροπούλου, Γκέκα, Σαμαρά, Αυγέρη, Ζαφειροπούλου, Κουφογιάννη, Γκάντια, Κέφου.


Πρωτάθλημα Ανδρών Β΄Εθνικής
Ε.Α. Λάρισας-Ασκληπιός

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των ανδρών του Ασκληπιού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής. Σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 7/12 στη γειτονική Λάρισα ηττήθηκε από την τοπική Ε.Α. Λάρισας με σκορ 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-19, 25-19)


Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ: Καλύβας, Ματίκας, Καραμπάτης, Ματούλας, Σκαρμούτσος, Περουλάκης, Πάλιας, Μαγκούτης, Ναλετάκης, Μωυσιάδης, Μαντάρας, Γαλάνης.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας Θ.) Βαρδούλης, Γούλας, Βήττας, Βήττας, Ντούλας, Λιανός, Αναγνώστου, Βαϊόπουλος, Αμύρωτος.


Πρωτάθλημα γυναικών Β΄ Εθνικής
Φιλ/κος Αμπελώνα-Ασκληπιός

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα των γυναικών στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Παίζοντας με πάθος και μεγάλη συγκέντρωση κατάφεραν να περάσουν μέσα από την έδρα του Αμπελώνα χωρίς καμιά βαθμολογική απώλεια, κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του Ασκληπιού μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι αναγκάζοντας την τοπική ομάδα να κυνηγάει το σκορ κάνοντας το 1-0 με 25-21. Το 2ο σετ ήταν για γερά νεύρα με τις 2 ομάδες να παλεύουν τον κάθε πόντο φτάνοντας στο τελικό 26-24 υπέρ του Ασκληπιού. Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός πήρε κεφάλι απ την αρχή φτάνοντας την διαφορά ακόμη και σε διψήφιο νούμερο, κάποια λάθη όμως από την υπερπροσπάθεια, έδωσαν την δυνατότητα στον Αμπελώνα να ξαναμπεί στο παιχνίδι κάτι που όμως δεν είχε συνέπεια, με τον Ασκληπιό να παίρνει τελικά το σετ με 25-22 κάνοντας το 3-0.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 24-26, 22-25)

ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Μπεκιάρης Α.) Λυγουρά, Ντιζέ, Κοκκίνου, Ντιζέ, Κονταλέξη, Φάκα, Αντύπα, Νταφούλη, Καλογήρου, Τσαμπαλή, Λαφαζάνη, Νταφούλη.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης Β.) Λιούλιου, Γκουτζιούπα, Βουλγαράκη, Τόλλιου, Μακράκη, Προβίδα, Κουκουτή, Τσιούκα, Γεωργίου, Παπαθεοδώρου, Βράκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ