1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2014 17:52

Βασίλης Τζώρτζης: «Αξίζει να γίνει μία προσπάθεια στον Γέρακα»

Ο υπεύθυνος των χορηγών και υποστηρικτής στην νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος του Γέρακα, Βασίλης Τζώρτζης, μίλησε στο volleynews.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αξίζει να υποστηριχθούν και να καθοδηγηθούν οι αθλήτριες της ομάδας.
«Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια που γίνεται, και περιμένουμε να έχει πολύ σοβαρά αποτελέσματα, καθώς συμμετέχει πάρα πολύς κόσμος. Έχουμε νέες αθλήτριες στο σύλλογο, με έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η νέα προσπάθεια θα έχει ανταπόκριση στον κόσμο, και θα γεμίσει ένα καταπληκτικό γήπεδο όπως αυτό, και θα ζήσουμε όλοι πολύ όμορφους αγώνες. Οι χορηγοί είναι κοντά στην ομάδα, όσο κοντά πρέπει, η διοίκηση κάνει καλά το έργο της, οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο είναι δίπλα στην ομάδα και την καθοδηγούν, οι χορηγοί είναι τόσο κόντα, για να υποστηρίξουν μια προσπάθεια όχι φιλόδοξη, αλλά μια προσπάθεια που αξίζει σ' αυτές τις αθλήτριες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ