1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 11:01

Στην Αίγινα για τον Σαρωνικό ο Νικολάκης

Τον προπονητή της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Γιάννη Νικολάκη, φιλοξενεί το τελευταίο τριήμερο το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επαφή των αθλητριών της ομάδας με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε χθες το απόγευμα στο Σταύρο Ρωπαϊτη για την πρώτη του επαφή με τη διοίκηση και τις αθλήτριες της ομάδας του Σαρωνικού.

«Χρειάζεται υπομονή και διάθεση», είπε ανάμεσα σε άλλα ο προπονητής Γιάννης Νικολάκης που τόνισε ότι στις αθλήτριες του νησιού υπάρχει και ταλέντο και πάθος. «Κάποια στιγμή με το πλάνο που έχει τεθεί από τη διοίκησή της, αυτή η ομάδα θα φτάσει σε κάποια ψηλά μονοπάτια. Το που θα φτάσει αυτό δεν είναι έργο ενός, είναι έργο όλων των ανθρώπων να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε κάποια στιγμή να βγουν αυτά τα παιδιά προς τα πάνω, είτε αυτό λέγεται συμμετοχή σε προεθνικές ομάδες, είτε να ανέβουν σκαλάκι - σκαλάκι και να μπουν στο γυναικείο, αποκτώντας εμπειρίες», συμπλήρωσε.

Πάντως η συνεργασία και η επαφή δεν σταματά σε αυτή την επίσκεψη. Ο κύριος Νικολάκης γνωρίστηκε με τη νέα τεχνικό της ομάδας την κυρία Δήμητρα Παλαβρατζή, αφήνοντας ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας και προσκαλώντας την ομάδα στους αγώνες του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός εκθείασε τις προσπάθειες της διοίκησης για τη συνεχή δραστηριοποίησή της, ώστε οι νεαρές αθλήτριες να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες. «Αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρει» τονίζει, συμπληρώνοντας πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι το volley μένει ζωντανό στην Αίγινα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.


aeginaportal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ