1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2014 13:38

Ενισχύεται με τέσσερις αθλήτριες το Πειραματικό

Σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε το Πειραματικό, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Β Εθνική Κατηγορία τη σεζόν 2014-2015. Αναλυτικά:


1. Η Χρύσα Καμφορίδου είναι γεννημένη το 1995 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της ΧΑΝΘ στη Β' Εθνική κατηγορία ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

2. Η Αλιάννα Γκίναλη είναι επίσης γεννημένη το 1995,προέρχεται από την ομάδα του Εαρινού-Βότση και θα ενισχύσει την ομάδα μας από την θέση της διαγωνίου.

3. Η Αγγελική Θωμοπούλου είναι γεννημένη το 1994 και προέρχεται από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η Αγγελική αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

4. Η Αργυρώ Τζηρίνη είναι επίσης γεννημένη το 1994, προέρχεται από την ομάδα του Άρη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου Τριαδίου στην 1η Τοπική κατηγορία της ΕΠΕΣΘ ομάδα την οποία αντιμετώπισε ο  Πειραματικός στους ημιτελικούς για την άνοδο στη Β'Εθνική. Η Αγγελική αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

*Στην φωτογραφία είαι η Αλιάννα Γκίναλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ